Germania. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi a lăsat-o pe autostradă, să fie călcată de mașini

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O femeie a fost descoperită moartă pe A7, în apropiere de Schuby - Germania, iar anchetatorii au găsit acum arma crimei. Este vorba despre un cuțit, care ar fi fost folosit de soțul femeii, în vârstă de 33 de ani.

Potrivit radioteleviziunii publice Norddeutscher Rundfunk, o purtătoare de cuvânt a procuraturii nu a oferit mai multe detalii despre cuțitul găsit, însă poliția îl anchetează acum pe soțul femeii de 31 de ani care a fost ucisă.

Femeia fusese găsită sâmbătă pe autostradă, în apropiere de Schuby după ce a fost călcată de o mașină. În plus, în urma cercetărilor, s-a stabilit că femeia fusese înjunghiată de mai multe ori în zona gâtului. Astfel, suspectul este acuzat că sâmbătă dimineață, 20 noiembrie, în jurul orei 6.00, bărbatul a oprit pe banda de urgență a autostrăzii A7 și apoi și-a înjunghiat soția, în vârstă de 31 de ani, de mai multe ori.

Motivul este încă necunoscut, însă suspectul a fost internat într-un spital de psihiatrie, la cererea procuraturii. El s-a lăsat arestat fără să opună rezistență la locul faptei. Potrivit acuzării, bărbatul a negat acuzațiile în prima sa declarație, iar în fața judecătorului de instrucție, acesta a făcut uz de dreptul său de a păstra tăcerea.

 

Înjunghiată și călcată de camion

 

Anchetatorii presupun că femeia rănită a fost ulterior lovită de un camion și călcată de acesta. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca șoferul camionului să nu o fi observat pe femeia rănită.

Tânăra de 31 de ani a murit la locul accidentului, în urma traumatismelor multiple suferite în urma coliziunii cu vehiculul necunoscut.

Poliția caută persoane care ar fi putut observa vehiculul suspectului - un Suzuki Liana argintiu cu numere de înmatriculare din Berlin - pe autostrada care se îndrepta spre sud dinspre Flensburg. Se pare că mașina a fost împrumutată de la o cunoștință. În plus, poliția caută și camionul necunoscut, până în prezent, care a trecut peste femeia rănită.

În urma incidentului, autostrada A7 a fost închisă sâmbătă, 20 noiembrie, timp de câteva ore.

 

Masacru în Italia. Un bărbat și-a ucis soția, cei doi copii, soacra, iar la final și-a luat viața

 

O tragedie a avut loc cu câteva zile în urmă și în Italia. Aceasta s-a produs într-o familie din orașul Sassuolo, provincia italiană Modena, unde un bărbat de 38 de ani și-a ucis soția, cei doi copii de 2 și 5 ani, soacra, după care și-a luat viața.

Când s-a întors de la școală, miercuri după amiază, fiica femeii dintr-o relație anterioară, o minoră de 15 ani, a făcut descoperirea șocantă. Minora a anunțat poliția, iar la fața locului au ajuns agenții secției locale de poliție, criminaliștii și medicii legiști. Ancheta este coordonată de șeful poliției și de către procurorul șef al provinciei Modena.

Criminaliștii, care au ajuns la fața locului, au fost îngroziți de ceea ce au văzut. Cele cinci cadavre se aflau într-o baltă de sânge. Punând cap la cap primele informați, anchetatorii au ajuns la concluzia că autorul masacrului este Nabil Dahir, de 38 de ani, de origine tunisiană, dar stabilit de mulți ani în Italia, potrivit Il Giornale.

Se pare că acesta nu a fost de acord cu ideea că soția Elisa Mulas, 43 de ani, l-a părăsit și s-a mutat împreună cu cei trei copii, doi băieți mici pe care îi aveau împreună și fiica ei dintr-o relație anterioară, în casa mamei sale, Simonetta Fontana, 64 de ani.

Polițiștii au descoperit în telefonul femeii mesaje trimise de soțul ei în care acesta o amenința cu moartea. Miercuri după-amiază, bărbatul s-a dus acasă la soacra lui și cu un cuțit și-ar fi ucis toată familia, după care s-a sinucis. Ancheta în acest caz este în plină desfășurare, urmând a fi stabilit exact firul evenimentelor.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel