Un tânăr român, de 29 de ani, și-a înjunghiat mortal tatăl. Criminalul a sunat apoi la 112

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat a fost ucis chiar de propriul fiu. Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, în localitatea Micești din județul Argeș. Vecinii spun că atât victima, cât și fiul erau bine văzuți în comunitate. Polițiștii anchetează acum cazul.

Victima avea 66 de ani și trăia în satul Purcăreni din comuna argeșeană. El a fost ucis chiar de fiul său, un tânăr în vârstă de 29 de ani.  Cel care a sunat la 112 a fost chiar fiul victimei. 

Oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului și au găsit cadavrul în curtea casei. Trupul neînsuflețit a fost dus la IML. Din primele cercetări, se pare că cei doi s-au certat, iar fiul a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe tatăl său. Vecinii regretă tragedia petrecută și spun că atât victima, cât și fiul erau bine văzuți în comunitate. Suspectul a fost reținut de polițiști, relatează  reporter24.info.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă, iar bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit decedat. Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 29 de ani, a fost condusă la sediul poliției pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma agravantă a omorului, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș”, transmite IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 30 octombrie, bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

 

Român închis în Spania, după și-a înjunghiat în gât colegul de apartament: "Înainte de a pleca în România, trebuie să te omor"

 

Secția a patra a Tribunalului Provincial l-a condamnat, săptămâna trecută, la trei ani și jumătate de închisoare pe un român, acuzat că a încercat să-și ucidă colegul de apartament din Alzira, Valencia, înjunghiindu-l în gât cu un cuțit, după ce acesta i-a reproșat că avea volumul muzicii prea tare.

Florin G. și-a recunoscut fapta, care s-a petrecut la data de 28 august 2020, în apartamentul din Alzira, pe care îl împărțeau victima și agresorul, împreună cu alți membri ai familiei. Ca urmare a acordului la care au ajuns părțile, pedeapsa inițială de nouă ani de închisoare solicitată de procuratură a fost redusă la trei ani și jumătate de închisoare.

Potrivit faptelor dovedite, în jurul orei 23.00, victima a mers în camera românului și i-a cerut acestuia să dea muzica mai încet. Acesta din urmă a ieșit din cameră și, ținând în mână un cuțit de aproximativ 20 de centimetri lungime, a amenințat victima cu moartea: "Înainte de a pleca în România, trebuie să te omor".

 

"Înainte de a pleca în România, trebuie să te omor"

 

Mama inculpatului a intervenit și i-a calmat pe cei doi. Ulterior, cei doi rivali s-au întors în camerele lor. Cu toate acestea, câteva momente mai târziu, românul, înarmat cu același cuțit, a ieșit pe coridor și și-a așteptat victima, cu intenția clară de a-i pune capăt vieții. Astfel, agresorul și-a înjunghiat victima, înjunghiindu-l în gât, provocându-i o rană adâncă, de cinci centimetri, relatează elperiodicodearagon.com.

Victima, în vârstă de 43 de ani, a avut nevoie de tratament chirurgical și, din cauza zonei vitale în care a avut loc atacul, ar fi putut muri dacă nu ar fi primit, la timp, ajutor medical.

Curtea Provincială l-a condamnat pe agresorul român la trei ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor. De asemenea, românul trebuie să își despăgubească victima cu 2.950 de euro, iar Serviciul Public de Sănătate cu 4.300 de euro. Acuzatul a acceptat pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel