Un român și-a ucis fratele geamăn cu zeci de lovituri de cuțit. Criminalul a primit ani grei de închisoare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român și-a ucis fratele geamăn cu zeci de lovituri de cuțit. Criminalul a primit ani grei de închisoare. Sursa - monitorulbt.ro.
Un român și-a ucis fratele geamăn cu zeci de lovituri de cuțit. Criminalul a primit ani grei de închisoare. Sursa - monitorulbt.ro.

Un bărbat din Botoșani a fost condamnat, joi, de magistrații de la Tribunalul Botoșani pentru uciderea fratelui său. Botoșăneanul, în vârstă de 5o de ani, din comuna Unțeni, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie sub forma omorului". 

Cezar A., aflat acum în Spitalul Penitenciar Târgu Ocna, a primit o pedeapsă de șapte ani de închisoare, însă sentința Tribunalului Botoșani nu este definitivă. 

Potrivit anchetatorilor, pe 9 martie 2021, în timp ce se aflau în locuința comuna din Unțeni, pe fondul unui conflict spontan, Cezar l-a tăiat pe fratele său, geamăn, cu un cuțit în zona cervicală a toracelui, a feței și a mâinilor. Victima a decedat în urma multiplelor leziuni primite, scrie botosaninews.ro.

„S-a reținut că, în ziua de 9 martie 2021, în jurul orei 16.30, în timp ce se aflau în locuința comună din comuna Unțeni, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul l-a tăiat pe fratele său, A.D., cu un cuțit în zona cervicală, a toracelui, a feței și a mâinilor, cauzându-i multiple leziuni, care au dus la decesul victimei”, au precizat, la acea vreme, procurorii. Joi, magistrații l-au condamnat pe inculpatul Cezar A, în prezent arestat preventiv în Spitalul Penitenciar Târgu Ocna, pentru săvârșirea infracțiunii de omor la o pedeapsă de 7 ani de închisoare.

 

Cei doi frați gemeni locuiau împreună cu mama lor

 

 

Cei doi frați gemeni locuiau împreună cu mama lor, în vârstă de 80 de ani, în casa părintească. Iar în ziua crimei, agresorul a mers la un bar din sa, unde a băut câteva sticle de bere. La un moment dat, din greșeală, a luat și două guri de diluant dintr-o altă sticlă. Unul dintre consăteni a sunat la 112, de frică ca nu cumva bărbatul să se fi intoxicat, dar echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță a constatat că acesta nu acuza niciun fel de probleme, iar bărbatul a refuzat transportul la spital. Atunci a intervenit fratele geamăn, care ar fi insistat ca bărbatul să meargă totuși la spital, dar fără succes, scrie  monitorulbt.ro.

Într-un final, frații au revenit la domiciliu, unde conflictul ar fi escaladat. Cezar A. a luat un cuțit și l-a lovit, violent, pe fratele geamăn. Ulterior, a mers  la un bar, unde a povestit ce a făcut, iar un localnic a sunat la poliție. Reținut imediat după comiterea faptei, bărbatul a fost dus la spital, iar ulterior a fost arestat preventiv. Cazul a fost anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, iar după administrarea probelor adunate cu ajutorul criminaliștilor, agresorul a fost trimis în judecată.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel