O tânără a filmat cum a fost ucisă de iubitul care abia mâncase o prăjitură. Apucase să sune, disperată, o mătuşă: „Te rog să mă ajuţi”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat şi-a ucis iubita, după ce a mâncat o prăjitură cu canabis. Tânăra şi-a sunat, disperată, o mătuşă „Te rog să mă ajuţi”
Un bărbat şi-a ucis iubita, după ce a mâncat o prăjitură cu canabis. Tânăra şi-a sunat, disperată, o mătuşă „Te rog să mă ajuţi”

Un bărbat este acuzat că şi-a înjunghiat şi sugrumat iubita, în timpul unui episod psihotic, după ce a mâncat o prăjitură cu canabis, conform Judecătoriei Stafford Combined, Marea Britanie. 

 

Jake Notman, un bărbat din Marea Britanie, neagă crima, spunând că nu a avut discernământ, din cauza stării sale mentale. Lauren Bloomer o tânără studentă în vârstă de 25 de ani a murit pe data de 20 noiembrie 2020, la locuinţa sa din Bingley Avenue, după ce a fost înjunghiată de peste 30 de ori de iubitul său.

Potrivit anchetatorilor, în acea zi, tânăra a căutat pe internet mai multe informaţii despre drogul pe care îl consumase iubitul ei, apoi a deschis camera şi a început să îl filmeze. Înregistrarea de aproape 17 minute avea să surprindă „momentele premergătoare crimei, dar şi cele de după”, conform Curţii. Imaginile „îl arată pe inculpat când a început să o atace”, „la început cu mâinile goale”, a spus instanţa, conform BBC. 

La nouă minute de când iubita lui filma, bărbatul a început să devină agresiv. Un minut mai târziu, de pe un al alt telefon, tânăra şi-a sunat o mătuşă pentru a-i cere ajutorul. „Te rog să mă ajuţi” ,a implorat fata. „Telefonul a înregistrat ţipetele lui Lauren, dar şi convorbirile în care cerea ajutor”, spun anchetatorii.

La un moment dat, ea nu se mai aude, iar inculpatul „este apoi auzit strigând „Nu ne voi mai... nu ne mai vedem niciodată”.  Inculpatul a sunat la ambulanţă la ora 01:32, spunându-i operatorului că şi-a ucis prietena.  Avocatul apărării Andrew Fisher QC a declarat că Notman a suferit un „episod psihiatric în cursul căruia a pierdut total contactul cu realitatea şi a delirat”. 

O altă crimă a îngrozit Marea Britanie, după ce un adolescent care și-a înjunghiat prietenul şi a vrut să îl decapiteze.

 

Adolescent, arestat pentru crimă. Şi-a înjunghiat prietenul şi a vrut să îl decapiteze

 

Un băiat de 15 ani din Marea Britanie a fost condamnat, la începutul lunii noiembrie, la 16 ani de închisoare după ce anul trecut și-a ucis prietenul, în vârstă de 12 ani, într-un mod brutal.

Băiatul, care și-a ademenit prietenul de 12 ani într-o pădure, l-a înjunghiat de peste 70 de ori și a încercat să-l decapiteze, a fost condamnat acum la cel puțin 16 ani de închisoare, scrie SkyNews. Judecătorul a declarat că Roberts Buncis era "neînarmat și nu era conștient de ceea ce urma să se întâmple" când ucigașul său s-a îndreptat spre el cu un cuțit mare și mănuși de latex.

În aceste condiții, băiatul de 15 ani, pe nume Marcel Grzeszcz, a fost condamnat la minim 16 ani de închisoare pentru uciderea lui Roberts Buncis, în vârstă de 12 ani. Totodată, procurorii au declarat că Roberts Buncis a fost "înșelat" de Grzeszcz, care l-a dus pe acesta la locul crimei. Mai exact, acesta l-a ademenit pe băiatul de 12 ani, în pădurea din Lincolnshire.

La proces s-a stabilit că Marcel Grzeszcz, în vârstă de 15 ani, l-a înjunghiat pe Roberts de peste 70 de ori și că a existat și o rană în zona gâtului "o încercare de decapitare", au stabilit judecătorii.


"A fost înjunghiat cu o asemenea forță, încât vârful cuțitului a fost găsit înfipt în craniu"

 

Crima a avut loc în Fishtoft, lângă Boston, pe 12 decembrie, cu doar două zile înainte de ziua de naștere a lui Roberts. Criminalul avea 14 ani în momentul atacului. Inițial, el a negat crima, dar a recunoscut ulterior omorul prin imprudență. Adolescentul a declarat că a acționat în legitimă apărare și că "și-a pierdut controlul" după ce victima a încercat să îl înjunghie în timpul unei dispute legate de o afacere care implica droguri. Cu toate acestea, juriul nu l-a crezut și a decis că a fost vorba despre o crimă "motivată de furie".

Mesajele text au arătat că Grzeszcz i-a spus lui Roberts să se întâlnească cu el în pădure la primele ore ale dimineții. Astfel, judecătorul Jeremy Baker a spus că atacul a fost planificat și premeditat și că Grzeszcz a făcut "un efort hotărât de a-l decapita".

În trecut, criminalul fusese dat afară din școală pentru că avea un cuțit și trimis la o unitate de reeducare, iar mai târziu a fost exclus dintr-o altă școală pentru că a vândut droguri, scrie SkyNews.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel