Copil de 8 ani din Chișinău, găsit fără viață, după ce s-a jucat cu pistolul real din seiful tatălui său

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Copil de 8 ani din Chișinău, găsit fără viață, după ce s-a jucat cu pistolul real din seiful tatălui său / Foto: Facebook
Copil de 8 ani din Chișinău, găsit fără viață, după ce s-a jucat cu pistolul real din seiful tatălui său / Foto: Facebook

O tragedie a zguduit comunitatea din Chișinău, după ce un copil în vârstă de doar 8 ani a fost găsit fără viață în propria locuință, după ce s-a jucat cu un pistol adevărat. Părinții săi au revenit acasă pentru a descoperi o scenă de coșmar, iar autoritățile au fost alertate în grabă.

Evenimentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22:30, în sectorul Ciocana al capitalei moldovenești. Părinții, care nu au fost identificați deocamdată, au fost cei care au găsit copilul, iar momentul descoperirii a fost de neimaginat pentru ei.

Conform informațiilor preliminare furnizate de poliție, părinții minorului au părăsit temporar locuința, lăsându-l pe băiat acasă. Întoarcerea lor a adus o descoperire tragică - copilul lor, în vârstă de doar 8 ani, era fără suflare. Alertați imediat, polițiștii din sectorul Ciocana au intervenit rapid la fața locului.

Cadavrul neînsuflețit al băiatului a fost supus unei examinări minuțioase de către medicul legist. În paralel, o echipă specializată a fost chemată pentru a investiga circumstanțele care au condus la acest incident șocant.

 

Copilul a găsit cheia de la seiful în care tatăl său își ținea pistolul

 

Ancheta desfășurată de autorități a dezvăluit că arma implicată în tragedie, un pistol de model Baikal 442, era deținută legal de către tatăl minorului și era păstrată într-un seif. Din nefericire, se pare că micuțul a găsit cheia de la seif și a avut acces la arma letală.

Această tragedie a șocat întreaga comunitate și a ridicat din nou întrebări despre siguranța armelor de foc în gospodării și necesitatea măsurilor de precauție suplimentare, mai ales în prezența copiilor. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs această tragedie și pentru a determina dacă există vreo culpă sau neglijență în acest caz.

Autoritățile continuă să investigheze. Familia este profund afectată de această pierdere tragică a unui copil nevinovat. Gândurile și rugăciunile comunității locale se îndreaptă către familia îndurerată în aceste momente grele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel