Teroare în gara Termini din Roma: Un bărbat înarmat cu un cuțit amenință trecătorii (video)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat, sâmbătă, la Roma, după ce a amenințat trecătorii din fața gării Termini cu un cuțit. Polițiștii au reușit să-l oprească și să-l dezarmeze. Nimeni nu a fost rănit.

Momente de groază în Gara Termini din Roma, unde, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 4 decembrie, un bărbat înarmat cu un cuțit a amenințat trecătorii și pe oricine a încercat să se apropie de el. Bărbatul, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 36 de ani de origine nigeriană, a fost oprit câteva minute mai târziu de poliție, în urma unei încercări de a scăpa. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Potrivit reconstituirilor, bărbatul în vârstă de 36 de ani și-a ieșit din fire din motive încă neelucidate, fluturând cuțitul în mână și arătând cu el spre navetiștii și turiștii care treceau prin zonă. În momentul declanșării alarmei, zona imediat adiacentă locului unde se afla bărbatul a fost evacuată, pasagerii trenurilor și publicul s-a refugiat în interiorul gării și pe peroanele autobuzelor, în timp ce unitățile de poliție prezente în zonă pentru controlul teritoriului au intervenit pentru a înlătura amenințarea.

Teroare în gara Termini din Roma: Un bărbat înarmat cu un cuțit amenință trecătorii

 

Când bărbatul de 36 de ani a fost confruntat de un număr mare de polițiști, a început să țipe, refuzând să lase cuțitul și mișcându-l într-un mod amenințător spre polițiști. Aceștia au încercat să se apropie de el frontal: în acel moment, bărbatul de 36 de ani a încercat să fugă, dar a fost ajuns din urmă câțiva metri mai departe, în Piazza dei Cinquecento, și a fost dezarmat. Ofițerii i-au pus apoi cătușe la încheieturi.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani este acuzat de ameninţare, cu circumstanţe agravante,  opunerea de rezistenţă violentă împotriva reprezentanţilor autorităţilor și port de armă.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel