George Simion, urmărit de un individ ”periculos” cu glugă pe cap și cască în ureche. ”Alo! La ce instituție lucrezi?” - VIDEO

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Captură de ecran/ Sursa: Facebook, George Simion
Foto: Captură de ecran/ Sursa: Facebook, George Simion

George Simion a postat un videoclip în care susține că este urmărit de un individ periculos pe stradă. ”Cine poate da detalii despre acest individ periculos? Acest individ mă urmărea prin oraș azi”

Într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, liderul AUR susține că a fost urmărit ”peste tot” de un individ suspect. În imagini se vede că bărbatul poartă o glugă pe cap cu intenția de a-și acoperi fața și a rămâne în anonimat. 

Furios că urmăritorul nu îi dă pace și nu vrea să se prezinte, Simion i-a dat gluga jos și i-a cerut insistent explicații.

”Ai cască în ureche!” 

 

”De ce nu zici la ce instituție lucrezi? Stai așa! De ce mă urmărești? De ce, peste tot unde merg, vii după mine? Zi la ce instituție lucrezi! Ești la vreun serviciu de informații? Zi, mă! Alo? Ai cască! La ce instituție lucrezi? De ce te ții după mine? Cine ești? Cum te cheamă? Zi, mă, nene! Uitați unde intră!”, a insistat Simion asupra bărbatului misterios. 

Bărbatul refuză să răspundă, și în cele din urmă, intră în curtea Guvernului, alimentând și mai mult furia liderului AUR care a început să-i interogheze pe jandarmii prezenți la porțile Guvern.

”E de la jandarmerie? Se ține după mine! Legitimați-l! Domnu, la ce instituție lucrezi de îți permiți să intri în Guvern? Cine e domnul? Nu știți? Cum de l-ați lăsat în Guvern? Cine e? Se ține după mine!”, întreabă Simion jandarmii. 

Întâmpinat de un refuz din partea autorităților cu privire la identitatea individului suspect, George Simion se dă bătut dând vina pe Marcel Ciolacu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel