Un bărbat și-a tăiat gâtul cu un fierăstrău electric. Victima, găsită într-o bală de sânge de rude

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat a murit, după ce și-ar fi tăiat gâtul cu un fierăstrău electric. Tragedia a avut loc, ieri seara, în orașul Strășeni din Republica Moldova.

Potrivit poliției, este vorba un bărbat în vârstă de 64 de ani din orașul Strășeni. Victima se afla într-o curte și tăia crengi. Într-un moment de neatenție și-ar fi provocat o rană în regiunea gâtului cu fierăstrăul electric. Acesta a fost găsit de rude, zăcând într-o baltă de sânge.

Rudele au sunat imediat la serviciul de ambulanță, însă, din nefericire, bărbatul a decedat până la venirea salvatorilor. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, relatează deschide.md

O altă tragedie a avut loc săptămâna trecută, într-o localitate din Republica Moldova, unde un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie de către concubina sa de 35 de ani

 

O femeie și-a înjunghiat concubinul cu un cuțit de bucătărie. Atacul sângeros a pornit de la o ceartă

 

Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie de către concubina sa de 35 de ani. Evenimentul a avut loc, sâmbătă, în localitatea Olișcani din raionul Șoldănești, Republica Moldova.  Femeia i-a aplicat lovitura în regiunea cutiei toracice. 

Bărbatul s-a ales cu o tăietură și a fost transportat la Spitalul Raional Șoldănești. Deocamdată nu se cunoaște starea acestuia.  Ofițerul de presă al Inspectoratului de Șoldănești Elena Băetrău a declarat că, pe parcursul zilei de sâmbătă, cei doi concubini au consumat băuturi alcoolice.

Ulterior, ei doi au  început să se certe, iar bărbatul a lovit femeia, de mai multe ori, unde în mai multe părți ale corpului. Văzând că bărbatul devine tot mai agresiv, aceasta a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat. Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili toate circumstanțele acestei tentative de crimă, relatează deschide.md.

O altă crimă a avut loc, săptămâna trecută, în Suceava, unde un bărbat a fost găsit mort, în propria locuință. Bărbatul  are 63 de ani și când a fost găsit avea un cuțit înfipt într-un ochi, dar și mai multe urme de violență pe corp.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel