Trei bărbați au fuat cabluri electrice în gara din Bochum. Au dat complet peste cap circulația trenurilor din vestul Germaniei

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Tren în Germania (Foto ilustrativ: Pexels)
Tren în Germania (Foto ilustrativ: Pexels)

Trei bărbați au fuat cabluri electrice în gara din Bochum și au dat peste cap circulația trenurilor din vestul Germaniei.

Poliţia germană a arestat doi suspecţi care au furat joi noaptea cabluri electrice în gara centrală din oraşul Bochum, furt care a paralizat traficul feroviar în mai multe zone din vestul Germaniei, au anunţat vineri autorităţile locale, transmite DPA, citată de Agerpres.

Furtul a afectat orarul trenurilor în bazinul Ruhr, una din cele mai populate zone din Europa.

Suspecţii, doi bărbaţi cu vârste de 50 şi 53 de ani, au dat declaraţii în faţa anchetatorilor, a afirmat o purtătoare de cuvânt a poliţiei federale. Un al treilea autor este încă în libertate.

Poliţia crede că hoţii erau interesaţi de metalul din cablurile electrice şi a precizat că deocamdată nu există dovezi privind o încercare deliberată de a sabota activitatea de transport feroviar. Suspecţii au sustras aproximativ 25 de metri de cablu în cursul nopţii.

O purtătoare de cuvânt a operatorului feroviar Deutsche Bahn a anunţat că situaţia în bazinul Ruhr şi în nordul landului Renania de Nord-Westphalia se normalizase într-o oarecare măsură vineri dimineaţă la ora de vârf, însă trenurile încă nu puteau opera în gara principală din Bochum.

Traseele trenurilor pe distanţe lungi au fost deviate. De asemenea, au existat anulări şi întârzieri în orarul trenurilor S-Bahn, care fac legătura între centrul oraşelor şi suburbii. A

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel