Cabral, salvat de un român chiar în Italia: "Și-a făcut pomană cu trei jumuliți" 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Vedeta TV din România Cabral Ibacka a fost salvat în Italia de un șofer român de autobuz.

Cabral se afla la Torino alățuri de familie, doar că i-a prins ploaia pe marginea drumului. Taxiuri nu erau, astfel că soluția a venit de unde se aștepta mai puțin: deși speranțele păreau tot mai îndepărtatea, un român s-a dovedit providențial. Acesta l-a recunoscut imediat pe Cabral.

Iată povestea vedetei Pro TV: 

"Torino. Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece, cu telefoanele în mâini, încercând să înțelegem de unde naiba să luăm autobuzul care să ne ducă la trenul care ne duce la trenul pentru aeroport.Taxi... zero, nema, niente.

Un autobuz care tocmai trecea pe lângă noi frânează violent, deschide ușa din față și claxonează.

Zic "Hai să-l întreb pe omul ăsta, poate ne luminează puțin mințile..."

Mă duc fuga la ușă și când să întreb "Signore, dobbiamo andare..." el zice:- Tu ești Cabral?! Râdem, îi explicăm care e baiul, ne suie în autobuz și spune:- Eu am terminat tura, mă retrag. O să vă duc fix la gară, la trenul care vă duce direct la aeroport.Și așa a făcut, da-i-ar sănătate și fericire, că și-a făcut pomană cu trei jumuliți! Când îl vedeți, să știți ca e om bun!" a povestit Cabral. 

Cabral laudă permanent românii din Diaspora

 

Cabral a mai povestit despre experiențele pe care le-a avut cu românii aflați în străinătate. 

"Aud de mulți ani cum românii spun despre români că sunt nașpa prin alte țări, cum ne facem de rușine, cum... alții sunt mai mișto ca noi.Uite, pun aici niște poze în care se vede cam cât sunt de frumoși românii alături de care am avut noroc să petrecem zilele astea.Și care sunt mișto dimineață-prânz-seară.Și care, atunci când cer dedicații, cer obsesiv "Deșteaptă-te, române!".Oameni cărora le mulțumesc, le mulțumim pentru că au petrecut alături de noi.Și cu care sper să mă întâlnesc iar la Snow Fest la anul! a mai transmis Cabral. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel