Italia. O româncă l-a dat de gol pe bărbatul care și-a zidit mama moartă, pentru a-i încasa pensia. Mihaela: Am în casă un cadavru

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. O ROMÂNCĂ l-a dat de gol pe BĂRBATUL care și-a ZIDIT mama MOARTĂ, pentru a-i ÎNCASA pensia. MIHAELA Am în casă un CADAVRU
Italia. O ROMÂNCĂ l-a dat de gol pe BĂRBATUL care și-a ZIDIT mama MOARTĂ, pentru a-i ÎNCASA pensia. MIHAELA Am în casă un CADAVRU

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care și-a zidit mama moartă în dormitorul casei, pentru a-i lua pensia, a fost reclamat la poliție de o româncă. Mihaela, care era iubita acestuia, l-a dat pe mâna poliției, după ce bărbatul a încasat de pe urma bătrânei nu mai puțin de 1.700 de euro pe lună, timp de doi ani.

Cazul șocant a avut loc în Buccinasco, o localitate din provincia Milano, Italia. Mama bărbatului, o bătrână în vârstă de 80 de ani, a murit din cauze naturale în 2019. Pentru a-i încasa în continuare pensia mamei, 1.700 de euro pe lună, fiul acesteia, Dante Edmondo Alberti, în vârstă de 50 de ani, originar din localitatea italiană Buccinasco, de lângă Milano, a pus la punct un plan. Acesta a dus cadavrul în dormitor, l-a înfășurat în pungi din plastic, peste care a pus apoi argilă și lemn, scrie ANSA.

 

Mihaela s-a prezentat la o secție de poliție din provincia Pavia unde a raportat oroarea

 

Grozăvia a fost descoperită de autorități, după ce italianul i-a mărturisit iubitei sale, Mihaela, de origine română, ce a făcut. Nemaiputând să păstreze secretul, femeia a mers a poliție și l-a raportat: "În casa noastră este un cadavru!". 

Mihaela s-a prezentat la o secție de poliție din provincia Pavia unde a raportat ceea ce aflase de la partenerul său, scrie milano.repubblica.it. Românca le-a povestit agenților de poliție, că, după moartea mamei sale, care avea 80 de ani, fiul a decis să-și ascundă corpul într-un dulap de acasă. Bărbatul ar fi făcut-o exclusiv pentru a putea în continuare să încaseze pensia mamei sale.

 

Citeste si: Italia. Fiul și-a zidit mama moartă în dormitor ca să-i încaseze pensia: "În casa noastră este un cadavru!"

 

Bătrâna ar fi murit, după cum povestește fiul ei, în noiembrie 2019 din cauze naturale. Bărbatul și-a recunoscut fapta. Polițiștii au sechestrat casa și au dispus poprirea asupra tuturor conturilor curente ale bărbatului.

În plus, urmează să fie efectuată necropsia cadavrului la un laborator de antropologie și odontologie criminalistică al Institutului de Medicină Legală din Milano. Medicii legiști urmează să stabilească cauzele morții. 

 

Cei doi erau împreună de doi ani

 

Când bătrâna a murit, cei doi iubiți nu erau încă împreună. Relația lor a început aproape un an mai târziu. Când a întâlnit-o pe Mihaela, o româncă, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, care locuiește în provincia Pavia,  i-a spus că ambii părinții au decedat.  Tatăl ei a fost înmormântat la Milano, iar mama sa în Emilia, regiunea din care era originară, scrie ilsussidiario.net.

Ulterior, Mihaela a început să fie suspicioasă, după ce bărbatul, care era șomer, avea bani.  În plus, le-a spus diferite povești prietenilor despre părinții săi, ajungând să se contrazică în cele spuse. Prin urmare, românca l-a luat la întrebări, până când bărbatul a recunoscut că mama sa nu a fost niciodată îngropată și că nu a comunicat nimănui că a murit, pentru a-i încasa pensia de 1.700 de euro.

Acum, fiul de 50 de ani, Dante Edmondo Alberti, este cercetat în stare de libertate pentru infracțiunile de ascundere a unui cadavru și fraudă agravată împotriva statului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel