Italia. Român băut, accident cu mașina carabinierilor. Alt conațional a intervenit: „Lăsați testele, căutați prostituata care m-a jefuit"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Român agresiv cu soția, după ce aceasta a fugit de acasă cu copiii
Italia. Român agresiv cu soția, după ce aceasta a fugit de acasă cu copiii

Un șofer român, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat pentru opunerea rezistenței în fața unui oficial public. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a refuzat să fie testat pentru consumul de alcool la volan. Faptele s-au petrecut în Reggio Emilia. 

Duminică seara, soldații stației Rubiera se pregăteau să efectueze un control în zona unui restaurant dezafectat din via Descartes, pe via Emilia din cătunul Vila Bagno. În parcare, mașina carabinierilor a fost accidentată de un automobil Opel Corsa, condus de Constantin R., un român de 47 de ani, cu rezidența în Reggio Emilia. În mașina românului se mai afla un conațional.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma coliziunii, însă carabinierii au solicitat intervenția agenților de poliție pentru a înregistra incidentul.  Șoferul român, vizibil beat, și-a arătat nemulțumirea și le-a spus carabinierilor că vrea să plece.

Prietenul șoferului a intervenit și le-a spus carabinierilor că o prostituată i-a furat portofelul și i-a rugat pe militarii să-l lase pe prietenul său să plece și să o caute pe prostituată, scrie gazzettadireggio.gelocal.it.

 

Românul s-a înfuriat și a amenințat că va da foc mașinii înainte de a fi confiscată



La sosirea unei patrule a poliției municipale Reggio Emilia, românul, în vârstă de 47 de ani, a refuzat să fie testat pentru alcool. În plus, atunci când agenții de poliția l-au anunțat că automobilul său va fi confiscat, dat fiind faptul că a condus sub influența alcoolului, românul s-a înfuriat, susținând că va da foc mașinii înainte de a fi confiscată. Toată scena a fost filmată de agentul stației Rubiera, pentru a documenta atitudinea agresivă a românului. 

Dându-și seama că agentul de poliție filmează, românul s-a îndreptat spre subofițer și l-a lovit cu un pumn în mâna dreaptă și o lovitură în piciorul stâng. Acesta a fost blocat și dus la cazarmă, unde a fost arestat sub acuzația că a opus rezistență unui oficial public.

Ieri dimineață, românul a fost dus la instanța din Reggio Emilia. Avocatul românului a cerut să nu se aplice nicio măsură, subliniind că bărbatul nu are cazier. Cu toate acestea, procurorul a dispus plasarea românului sub control judiciar. Prin urmare, Constantin R., în vârstă de 47 de ani, va rămâne sub control judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel