Legea recunoştinţei. Moise Guran: "Du-te DRACU, măi PSD! Ca să nu zic direct M**e"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Moise Guran dă de pământ cu proiectul de lege care ar obliga cetăţenii să îşi întreţină părinţii inapţi de muncă, aşa numita Lege a recunoştinţei între generaţii, depusă de 73 de parlamentari, majoritatea din PSD.

"Povestea aia cu legea care îi va obliga pe copii (sub sancțiune penală) să-și întrețină părinții/bunicii este un exemplu perfect de trolling politic, mai importantă decât proiectul în sine (profund neconstituțional) fiind reacția opoziției.

Să vă reamintesc faptul că PSD a fost votat de 6-700k de pensionari (dintr-un total de 5 milioane), adică de fix telespectatorii celor două tv arondate PSD, care probabil chiar se ceartă cu copiii lor și cărora proiectul respectiv le stimulează alienarea familială, culmea tupeului, sub pretextul tradiției. 

A putut PSD să-i convingă pe bunici să-și îndatoreze nepoții? A putut, dar în 2016, nu și în 2019. Va putea să-i convingă și că îi pot băga la pușcărie? 

Hm! PSD își forțează ulciorul, fără a sesiza că acesta e deja spart. Pentru că, în realitate acesta e doar un show pentru părinți și bunici abandonați în fața televizoarelor, cărora PSD le spune că el e un copil mai bun decât proprii lor copii, că el ar trebui înfiat iar ceilalți dezmoșteniți și puși fie la plată, fie la răcoare.

Reacția firească a oricărui copil care are grijă de părinții lui, convingându-i în primul rând să lase dracu televizorul ăla, dar reacția firească și a oricărui părinte este: Du-te dracu, măi PSD! Ca să nu zic direct M*ie, că-s părinții de față și ei nu vorbesc așa urât ca noi (sau, cel puțin, nu de față cu noi, copiii lor)", a scris Moise Guran, pe pagina sa de Facebook.. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel