Victor Ponta, în perioada de probă la televiziunile de știri!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:
Sursa foto: captură Realitatea TV
Sursa foto: captură Realitatea TV

Nu este zi fără Victor Ponta la TV. În ultima vreme, Victor Ponta este nelipsit de la emisiunile televiziunilor de știri.

"După ce a rămas fără cei mai importanți colegi, Victor Ponta este nelipsit de la televizor. E ca un guru al politicii românești. Unde te uiți dai de Ponta, care știe și cum ar putea să crească economia, și cum să scadă evaziunea, și cum se iau fonduri europene, și cum să construiești în 5 zile o autostradă. Nimic nu-i este necunoscut, iar jurnaliștii se uită la el ca la un mare politician, fie el și al unui partid minuscul, un lider care îi lumineză pe ei și pe telespectatori. 

De fapt acesta este, cel mai probabil, finalul lui Ponta în politică, fiind în probă ca analist politic pe la televiziuniel care se înghesuie, este adevărat, să-l invite, Dumnezeu știe de ce. Până una alta a eșuat și ca prim ministru, și ca președinte de partid, și, mai nou, ca mare combinator politic. PSD nu va fi niciodată al lui Ponta, iar el nu va fi în stare să  construiască un partid care să se ridice peste 5%. Despre alegerile prezidențiale de peste 5 ani, când și-a anunțat de pe acum candidatura, nici nu poate fi vorba despre vreun câștig. La cei puțin peste 40 de ani ai lui, Victor Ponta a eșuat lamentabil. Doar ca analist să mai aibă o șansă și n-aș vrea să dezvolt acum de ce", spune jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel