Ipocrizia USR-PLUS! Ce face Dan Barna de dragul procentelor!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Alianța USR-PlUS a decis să atace în campania electorală fostul aliat, PNL, cu care cum spune că ar vrea să intre laa guvernare după alegerile parlmantare, anticipate sau la termen. Jurnalista Oana Stănciulescu consideră că este o ipocrizie a liderilor Alianței USR-PLUS.

"Să ne amintim că în urmă cu vreo 5 luni, înainte de alegerile prezidențiale, Dan Barna, președintele USR, tuna și fulgera că nu se organizează alegeri anticipate, dorind chiar să rămână la guvernare până când acestea ar fi putut fi posibile, nimeni alta decât Viorica Dăncilă. PNL și Klaus Iohannis au promis că vor demara procedura pentru alegeri anticipate de îndată ce va fi posibil, după adoptarea bugetului de stat, considerat prioritate în acel moment. Din acest motiv, Dan Barna s-a răzgândit și a votat pentru guvernul Orban. 

Acum, după ce USR a căzut în cap în sondajele de opinie, Dan Barna a decis să joace pe o singură carte - blatul PNL-PSD în ceea ce privește alegerile anticipate. Dar cum se poate să fie un blat atât timp cât anticipatele sunt o promisiune făcută chiar USR? Poate Dan Barna să explice? Sau răspunsul cel mai sincer ar fi că USR procedează ca PSD, manipulează opinia publică de dragul procentelor. Barna se bazează că USR și PLUS au un electorat taliban, dar nu ia în calcul că s-ar putea ca mulți să înțeleagă jocul de doi lei al președintelui USR, cel care s-a agățat cu amândouă mâinile de scaun, după ce a obținut un scor rușinos în campania pentru alegerile prezidențiale. Chiar dacă a fost bătut de Viorica Dăncilă, Dan Barna a considerat că este cel mai bun din USR. O ipocrizie marca Barna", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel