Nora Dincă, mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea: "Diavol prost! În ce mlaştini era să ne azvârle ţara!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Nora Dincă transmite un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea, după un editorial scris de politicianul Ovidiu Raeţchi, în care spune cum a vrut fostul lider PSD să se folosească de vizita din SUA şi de subiectul mutării Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim pentru propriul interes.

"Iată ce broderie infectă a putut face acest diavol prost și în ce mlaștini era cât pe ce să ne azvârle, iremediabil, țara.

Apreciez luciditatea și eforturile oamenilor din guvernul de la acea vreme, oameni conștienți de pericolul cumplit pe care îl reprezenta gașca de borfași fără niciun Dumnezeu, instalată la putere, oameni al căror nume nu îl vom afla, probabil, vreodată, nu vor fi consemnați în cărțile de istorie. Le mulțumesc și le sunt recunoscătoare.

N-o să înțeleg însă niciodată de ce nu se poate spune "NU explicit în fața deciziei politice" și în fața oricărui abuz", a scris Nora Dincă, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a ataşat şi un editorial scris de politicianul Ovidiu Raeţchi, în care explică planul lui Liviu Dragnea de a scăpa de închisoare folosindu-se de vizita atât de mult discutată în America, la învestirea preşedintelui Donald Trump pentru a distrage atenţia de la mult contestata OUG 13 şi pentru a obţine o imagine favorabilă, care să înăbuşe posibilele proteste pe care le intuia înainte de momentul adoptării ei, fără să îşi dea seama de amploarea subiectului în rândul societăţii civile.

Mai mult, mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, o temă cu o miză mare pentru politica externă a României, era să fie folosită de Liviu Dragnea ca ultimă strategie de salvare şi de promovare pe plan politic internaţional, un plan dejucat de oamenii din aparatele ministeriale care au tegiversat şi comunicat presei în tot acest timp intenţiile lui, pentru a împiedica totul la timp, mai menţionează aceeaşi sursă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel