Firea, cu mască sau fără mască?

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se plânge de multă vreme că guvernele nu au alocat bani suficienți pentru instituția pe care o conduce de 4 ani. Doar că potrivit execuției bugetare, anul trecut Firea nu a cheltuit toți banii pe care i-a avut. De ce se plânge primarul general al Capitalei că nu are bani când nu i-a cheltuit pe toți explică pentru STIRIDIASPORA jurnalista Oana Stănciulescu.

"Din păcate, Gabriela Firea a început să se poarte ca un politician din vechea gardă. Nu vreau să fac eu inventarul greșelilor Gabrielei Firea, dar ar fi fost de preferat să fi învățat ceva din ele.

În schimb, primărița demonstrează că este un politician marca PSD atunci când țipă că bucureștenii sunt victimele politicienilor, anii trecuți chiar ai colegilor ei de partid, iar mai nou ai liberalilor.

Oricum, Firea se contrazice, ba le spune bucureștenilor că primăria este în faliment, sub conducerea ei, ba că a aruncat cu sute de milioane de euro pe concerte pentru că nu suntem în grotă, ba că nu are bani suficienți. Care va să zică, curat murdar, coană Zoițica.

Doar că din execuția bugerată de anul trecut a reieșit că Primăria Capitalei a ieșit cu un excedent de 900 de milioane de lei, adică nu a cheltuit această sumă. Păi dacă nu a cheltuit-o, oare ce o împinge pe Firea să urle dacă nu care cumva doar campania electorală și faptul că din păcate putea să fie un politician tânăr care să schimbe lucrurile în PSD, dar din nefericire s-a pliat exact pe sistemul de valori ai ciumei roșii", consideră jurnalista Oana Stănciulescu.

citeste si


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel