De ce vrea Marcel Ciolacu alegeri anticipate

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

PSD este în cea mai defavorabilă situație din ultimii 30 de ani, însă în tot răul președintele interimar al partidului ar putea găsi ceva bun, consideră jurnalista Oana Stănciulescu.

"Pare din ce în ce mai clar că PSD nu-și va reveni curând, nici în iunie, nici în toamnă, când ar fi alegerile parlamentare la termen.

Ce-ar putea să facă PSD în câteva luni ca să scape de eticheta de ciumă roșie? Nimic. Nici dacă s-ar da peste cap de trei ori, tot degeaba.

Așa că la termen sau anticipate, PSD va obține cel mult jumătate din cât a luat la ultimele alegeri.

Președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ar putea însă să-i convină alegerile anticipate. În acest fel, Ciolacu va scăpa de oamenii lui Dragnea din Parlamnet și ar putea să-și pună propria camarilă, ca să stea liniști în următorii 5 ani. 

În acest fel, Ciolacu va încerca să conducă PSD pe termen lung.

Pe de altă parte, parlamentarii PSD, puși de Dragnea, și care n-ar vrea să voteze pentru anticipate ca să-și mai ia leafă câteva luni, ar putea să fie convinși să voteze. Chiar dacă nu se vor regăsi pe listele cu parlamentari, aceștia ar putea fi angajați consilieri, funcționari, atât în Parlament cât și în administrația locală. Cu alte cuvinte, aceștia ar putea fi convinși să voteze", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel