Războiul Godină - Recorder. Marian Godină, revoltat că primește ce a semănat. Se face că uită?

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Marian Godină îi atacă pe urmăritorii Recorder care-i accesează pagina și îl injură, ori îi dau recenzii negative. 

Războiul iscat zilele acestea între publicația Recorder și polițistul Marian Godină continuă pe Facebook. După ce fiecare și-a prezentat partea de poveste într-o manieră subiectivă, prezentând partea lor de adevăr, pe rând, din perspectiva polițistului Filimon, respectiv din perspectiva omului de afaceri Dronca, acum a venit rândul contrelor.

Taberele s-au împărțit între susținătorii lui Marian Godină și cei ai publicației Recorder, aceștia din urmă părând a fi mai numeroși. După ce ani la rând, Marian Godină și-a folosit urmăritorii pentru a duce adevărate atacuri în mediul online, ca urmare a numeroaselor dispute publice pe care le-a avut, acum când totul i se întoarce fix ca un bumerang, îi numește "talibani" pe cei care iau apărarea publicației Recorder și vin însetați pe pagina lui de Facebook pentru "a-i ura de bine" fostului polițist, aflat acum în concediu de creștere a copilului. 

Iată ce spune Godină despre cei care au intrat pe pagina lui, porniți să-i "dea o lecție": 

"Aseară, după răspunsul Recorder bine împachetat, au tăbărât ca lupii înfometați pe mine și pe pagina mea pentru a-și vărsa lăturile. Și au lăsat oamenii comentarii, recenzii și chiar mesaje private cu o asemenea ură așa cum am mai primit în trecut într-un singur caz. Nu am știut până acum că Recorder, pe lângă foarte mulți oameni cu capul pe umeri care îi urmăresc, au și un public format dintr-un soi de sectanți, oameni care înghit orice li se dă, oameni incapabili și dezvățați complet de a gândi cu propriile creiere. Dacă eu nu am știut asta până ieri, se pare că cei de la Recorder au știut. Pentru că fix pentru această categorie de oameni au ambalat atât reportajul inițial, cât și răspunsul ulterior. Au început cu o scurtă victimizare și au continuat cu răspunsuri convenabile lor, care păreau a fi bine documentate și probate. Mizând pe același public de tip taliban, au făcut și insinuarea absolut abjectă referitoare la nașul meu, om care nu are absolut nicio legătură cu tot acest caz și de care îmi e rușine că a fost tărât în așa ceva. (...)

Dar cu atât mai puțin nu am să tac de teama talibanilor care îmi vor lăsa recenzii sau comentarii pe pagină, oricât de mulți ar fi și oricât de multe lături vor arunca.Ce nu înțeleg cei de la Recorder e că, deși susținerea lor pare enormă dacă e să ne luăm după comentarii, în spate se mai află niște oameni cu capul pe umeri, cu discernământ, calculați și care pot filtra singuri informațiile. Pe aceștia îi vor pierde, în detrimentul talibanilor, pentru că pe oamenii inteligenți nu îi vor putea aburi cu tertipuri pe care le-au folosit în articolele lor," scrie Godină pe Facebook, într-o postare mult mai lungă.

Godină a uitat sau se face că a uitat de faptul că a folosit aceleași tactici și s-a folosit de același tip de public pentru a purta războaie cu publicații online, televiziuni, oameni politici, scriitori, medici și mulți alții. Atunci însă își privea satisfăcut "opera" și savura "dreptatea" pe care și-o făcea singur, negândindu-se vreo clipă prin ce trec respectivii oameni. Acum, că trăiește pe propria piele ce a făcut altora, brusc, susținătorii s-au transformat în talibani, în lupi feroce care "își varsă lăturile". 

Cum se întoarce roata asta... 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel