Stiridiaspora.ro la Prima TV

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Dramele prin care trec românii plecați peste hotare nu sunt ignorate în țară. Dragoș Pătraru a difuzat la Prima TV materialul șocant realizat de redacția Știridiaspora.ro prin intemediul căruia am semnalat situația românilor ce au ajuns din păcate, contrar voinței lor, sclavi în Spania. 

În emisiunea Starea Nației de la Prima TV, Dragoș Pătraru a decis să lase la o parte politica și lupta împotriva justiției și să difuzeze o știre cu adevărat importantă: situația sclavilor români din Spania, semnalată de stiridiaspora.ro.

În goana după gafele lui Dăncilă și a mârșaviilor pe care le comite PSD, multe astfel de povești sunt ignorate de media. Adesea uităm că un reportaj sau o știre pot mobiliza mase de oameni, pot mișca politicieni și pot face diferența pentru oamenii de rând, oamenii cinstiți care muncesc pentru traiul lor de zi cu zi.

Dragoș Pătraru a prezentat materialul marca Știridiaspora în întregime, trimițănd în stilul său caracteristic și o săgeată către președintele Klaus Iohannis, preocupat de plimbări și evenimente festive. 

Materialul șocant care a stârnit revolta internauților și care a mișcat mii de oameni poate fi accesat aici:

https://www.stiridiaspora.ro/romani-sclavi-in-spania-goana-dupa-un-trai-mai-bun-i-a-dus-in-iad_5829.html

Deși a intrat piață de doar câteva luni, publicația online Știridiaspora.ro tinde să devină principala sursă de informații pentru românii din afara granițelor tării, dar stârnește de asemenea și curiozitatea conaționalilor care au rămas în țară. 

Televiziunile naționale din România preiau frecvent materialele de calitate și anchetele exclusive ale redacției noastre.

Vă mulțumim că ne urmăriți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel