Promisiune PSD: Liber la grupuri infracționale

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

După prima casă și prima mașină, PSD dă liber și la primul grup infracțional ocazional.
Comisia Iordache propune redefinirea infracțiunii de grup infracțional organizat, astfel încât poți  “în mod ocazional” să faci câte grupuri infracționale vrei, fără număr, fără niciun stres, la vedere, la lumina zilei, nu noaptea ca hoții, nu prin cimitire, pentru că ai acoperirea legii.  Ca să nu pierzi ocazia și nu ai timp de o întâlnire la sediul firmei, ministerului și nici măcar la restaurant, poți să-l organizezi la telefon. A apărut ocazia, nu o poți rata. Să demonstreze procurorii că nu a fost o întâmplare care a dat peste tine. Pur și simplu un noroc.
" Nu constituie grup infracțional organizat grupul format ocazional în scopul comiterii imediate a uneia sau mai multor infracțiuni și care nu are continuitate sau o structură determinată ori roluri prestabilite pentru membrii săi în cadrul grupuplui".

Dacă nici asta nu e proiect de țară, dacă nici asta nu va atrage turiștii, dacă nici asta nu va aduce voturi, ce poate să mai aducă? Poți chiar să-ți deschizi și o firmă – organizi grupuri infracționale ocazionale. E simplu!  S-a dat liber de la partid!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel