Nimeni nu înjură mai bine PSD-ul decât psd-iștii

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

În ultimii ani, cam de când Liviu Dragnea a preluat conducerea partidului, dar nu numai, în momentele critice ale PSD, toată opinia publică află ce cred psd-iștii despre ei și cum sunt ei nefardați de echipa de comunicare. Cel puțin pentru fani, că restul înțeleg și fără crizele de sinceritate ale social democraților. Pe scurt, psd-iștii spun despre ei la supărare că sunt șobolani, trădători, incapabili, dezertori, analfabeți loiali, și câte și mai câte. Cine suntem noi să-i contrazicem?

Liviu Dragnea - niște șobolani

 ”Nu vor reuși (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului. Dar, ca orice șobolan, rod puțin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moțiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuși să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate”, a spus Liviu Dragnea, într-o intervenție telefonică la Antena 3, fără a nominaliza.

Critian Rădulescu, zis și Mitralieră, apel disperat: să ne abținem

„Dragi colegi din PSD, vă rog să vă abţineţi în a mai cataloga foştii colegi, care aleg să-şi urmeze alt drum, în "trădători" sau "şobolani", pentru că nu faceţi altceva decât să determinaţi plecarea multor altor colegi. Nu pot accepta maniera asta suburbană, golănească, lipsită de caracter, de a ne jigni unii pe alţii. Nu înţeleg cum ne-am lăudat în campania electorală cu Guvernul PSD Ponta şi apoi Victor Ponta e un trădător.

Nu înţeleg cum am propus şi susţinut un Guvern PSD Tudose, şi acum Mihai Tudose a un şobolan. Nu înţeleg cum l-am susţinut în Guvern pe Mircea Dobre, ca ministru al Turismului, şi acum e un trădător. Nu înţeleg şi nu vreau să înţeleg cum am spus că Nicu Băncioiu a fost cel mai bun ministru PSD al Sănătăţii şi acum e trădător.

Dacă sunt colegi în partidul nostru care vor să urmeze altă cale, alt lider şi dacă nu se mai regăsesc în acest partid, trebuie să le anulăm toate meritele, tot ce au făcut bine pentru partidul nostru şi mai ales pentru cetăţenii români şi trebuie să i umilim, să îi jignim, să îi privim cu ură? (...) Credeţi că astfel veţi opri plecarea colegilor? Nu. Vă înşelaţi", a spus Rădulescu.

 Rovana Plumb:dezertori

Rovana Plumb, președinta Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) și ministru al Fondurilor Europena: „aceşti dezertori trebuie să fie conştienţi că sunt folosiţi ca nişte simple instrumente în lupta de a suprima guvernarea PSD”.

Fost ministru: analfabeți loiali

Ministrul Apărării: trădători, plan subversiv

Vicepreședintele PSD Mihai Fifor, ministrul Apărării: „aceşti trădători sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a împiedica cu orice preţ îndeplinirea programului de guvernare”.

Fost ministru: partid de mafioți

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Augustin Jianu, anunţă pe Facebook că demisionează din PSD şi se alătură partidului Pro România, a lui Victor Ponta, catalogând PSD ca fiind un partid de mafioţi, iar tandemul Dragnea-Dăncilă- "cea mai mare catastrofă a istoriei recente".

Paul Stănescu, vicepreşedinte PSD: aceşti migranţi politici

Organizația PSD Vrancea condusă de Marian Oprişan: Aceste trădări, care erau de aşteptat la acest gen de "caractere", nu au efecte pentru PSD!

Carmen Dan, vicepreşedintele PSD: Trădarea este doar o armă a celor slabi. Istoria o scriu învingătorii!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel