Inculpații din dosarele DNA, vacanțe în Cuba și Columbia

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

În timp ce dosarele DNA se află în instanță și se așteaptă sentințele, inculpații se relaxează în vacanțe exotice, la distanțe considerabile de țară. Ei, nefiind nici Zuckerberg sau Bill Gates, adică n-au inventat nimic în afară de ingineriile financiare sau alte coțcării. Cu toate acestea, banii pentru aceste vacanțe nu par a fi o problemă.

Ştefan Lungu, care și-a recunoscut vina în dosarul Gala Bute, fosta mână dreaptă a Elenei Udrea, este în vacanță în Cuba.

Un alt inculpat celebru din dosarul ANRP, chiar vicepreședintele instituției, Sergiu Diacomatu, trimis în judecată, este în Columbia.

Fostul ministru în mai multe ministere din guvernele României, Elena Udrea, și fostul procuror șef al DIICOT, Alina Bica, sunt în Costa Rica. Viață scumpă, mai scumpă decât în România, spune suav Elena Udrea. Cu ce bani? De unde bani? Din același surse ca la București, spune șoptit Udrea.

Fostul primar Radu Mazăre împreună cu o suită de cunoștințe se chinuie prin Madagascar.

Și tot așa. Niciun sărac nu fuge de justiție prin bungalouri luxuriante. Doar cei care au bani, mulți bani, pot să fie într-o permanentă vacanță. Doar ei își permit să fugă de statul paralel pe o plajă scumpă, ca refugiați politici. Halal țară. Bravos, națiune, halal să-și fie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel