DRACU, noul aliat al lui Liviu Dragnea

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Pe bună dreptate, Liviu Dragnea s-a supărat deunăzi atât de rău încât l-a implicat și pe DRACUL în sistemul juridic din România. Cum DRACU, Doamne iartă-ne, să-și imagineze cineva că Liviu Dragnea întoarce țara cu susul în jos, că pune piciorul pe grumazul justiției, ca să stea în sufragerie cu Irina vreo trei ani. Băi, sunteți nebuni?

Logic, după o astfel de întrebare nelalocul ei, Dragnea s-a pus pe drăcuit. Chiar și ditamai președintele Camerei Deputaților poate să-și mai piardă cumpătul, ce mama dracului! Doar e om și el, vorba coanei Veorica!

„Și cu ce DRACU mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat!”, zise numărul trei în statul român după ce legea care îi permite condamnatului penal să-și execute pedepsa în propria sufragerie fără nicio supraveghere a fost votată de Senatul României.

Trei ani de zile cu Irina în sufrageria conacului? Chiar dacă ar putea să dea o fugă și până în Brazilia, unde se petrec niște schimbări pe sufletul său, sunt totuși trei anișori.  Liviulică nu poate să conceapă așa ceva. Ce, el e Adrian Năstase? Ce mama dracului se întâmplă aici?

„Diavolul L-a mai dus pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate regatele lumii și splendoarea lor. Apoi I-a zis: Toate acestea Ți le voi da Ție dacă te vei prosterna și mi te vei închina.”, îi spuse Diavolul lui Iisus, după Evanghelia după Matei 4:8-9.

“Dacă ar rămâne valabilă oferta, doar sunt și eu mare boss în Românica”… se auzi vocea lui Dragnea în timp ce spera ca necuratul să nu fie redus la un pămpălau ca în Diavolul șchiop al lui Lesage sau la Diavolul îndrăgostit al lui Cazotte. Dacă nici DRACU n-o să-l mai salveze, cine să o mai facă?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel