Ce eforturi au făcut românii din Roma ca să-l întâlnească pe Rareș Bogdan

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

În jur de 300 de români din dispora au venit duminică la Roma să-l întâlnească pe Rareș Bogdan, numărul unu pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. 

"Din câte am înțeles, orgnizatorii au anunțat în jur de 150 de persoane despre această întâlnire, dar au venit în jur de 300 de români. A fost o surpriză și pentru organizatori, dar și pentru managerii hotelului în care a avut loc întâlnire, atunci când au văzut sala de evenimente neîncăpătoare. Pur și simplu nu mai aveau scaune libere pe care să le aducă. Rareș Bogdan îi anunțase pe organizatori că nu va accepta să stea cineva în picioare, așa că întâlnirea a început doar atunci când s-au găsit scaune pentru toți cei care au venit să-l vadă pe Rareș Bogdan",  spus Oana Stănciulescu, prezentă la întâlnire, pentru stiridiaspora.

Oana Stănciulescu relatează că românii din Italia i-au spus lui Rareș Bogdan că l-au urmărit șapte ani, seară de seară.

"Sutele de români veniți la întâlnire fuseseră telespectatorii fideli ai lui Rareș Bogdan, s-au uitat seară de seară la emisiunile lui, chiar dacă a doua zi mergeau la serviciu. Toți i-au spus că nu se mai uită la TV de la plecarea lui din presă. Întâlnirea dintre Rareș Bogdan și românii din diasporă a fost extrem de impresionantă, pentru toate părțile prezente și s-a încheiat cu promisiunea lui Rareș că n-o să-i dezamăgească nici de acum încolo, așa cum n-a făcut-o ca zirist, și cu asigurarea diasporei că o să-l voteze pentru că-l cunosc și au încredere în el", a mai spus Oana Stănciulescu pentru stiridiaspora.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel