Viorica fără sonor

Inițial am crezut că ai ei i-au tăiat sonorul după ce-au văzut cum a decurs întâlnirea cu Papa Francisc. Nimeni nu s-ar fi mirat.  Am aflat mai apoi că Vaticanul a publicat filmul fără sunet. Părea ca un film mut. Pe Wikipedia scrie că “Filmul mut trebuia făcut cu artă, și înțeles de public”.  Deci nici film mut nu era.

Noroc cu Liviu care a lămurit zilele trecute ce este de fapt, deși le trecuse prin cap și altora. A făcut-o în stil mare, în direct, pe toate canalele TV, așa cum îi place lui să se producă. Dacă Nicolae avea înainte de 89 vreo 4-5 televiziuni de știri, în loc de una, ar fi fost la fel.

Se întâmpla după o întâlnire economică unde se discutase despre cum va da PSD ajutoare de stat. Bagă un miliard și scot 5. Nu, nu e un joc piramidal, e o strategie guvernamentală. Chestia asta cu înmulțirea banilor – schema - am aflat-o cu toții, inclusiv Viorica, de la Liviu. Ea stătea de-a dreapta lui în timpul declarațiilor, dar fără sonor. Îl oprise Liviu la ieșirea din sală. În plus, nici nu se prea vedea din cauza microfoanelor care îi acopereau fața, fiind toate orientate spre gura lui Liviu.

Când, în sfârșit, un jurnalist i-a pus și ei o întrebare, Liviu i-a închis sonorul definitiv – cică ar avea treabă, a nu se înțelege că el n-ar fi avut, și i-a indicat exitul. Tonul, gesturile și irtarea lui Liviu aduceau cu ale unui bărbat care stă la cârciumă și o repede pe nevastă-sa care mai pierde vremea la bârfă pe uliță – ce faci, fă, nu ai treabă acasă?

Să fie un caz clasic de abuz emoțional, să fie o subordonare oarbă, prostie sau ce? Oricum ai lua-o denotă un comportament de ev mediu, și la doamna, și la domnul.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy