Viorica Dăncilă, Diaspora te așteaptă ! De ce nu ai venit în vizită, așa cum ai promis?

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă anunțase cu surle și trâmbițe că va pleca să viziteze românii din Diaspora, după primul tur al alegerilor prezidențiale. Cu toate acestea, se pare că "a uitat" complet de aceste vizite și s-a rezumat în a da doar câteva mesaje și acelea mai degrabă nefericite. 

Scorul umilitor obținut de Partidul Social Democrat în Diaspora arată disprețul oamenilor plecați de nevoie din țară în căutarea unui trai mai bun, față de candidatul "roșu". 

Viorica Dăncilă s-a bătut cu pumnul în piept că va pleca la românii din Diaspora și chiar a ajuns să spună că nu o mai interesează nimic decât să plece să viziteze Diaspora. A părut așa de sigură pe ea, de parcă n-ar fi fost cu noi pe această planetă și ar fi urmat să fie primită cu aplauze și flori. A urmat un val uriaș de mesaje din partea românilor plecați peste granițe care îi transmiteau că o așteaptă cu "brațele deschise".

Au urmat câteva ore, zile, în care Diaspora aștepta marele anunț: data și mai ales țara aleasă pentru vizită. Nu s-a mai întâmplat nimic bineînțeles, spre dezamăgirea milioanelor de români care așteptau show-ul cu primirea triumfală a candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

Sunt sigur că primirea n-ar fi fost altfel, că doar românii au motive să susțină omul lui Dragnea, Iordache, Codrin Ștefănescu, Nicolicea și Șerban Nicolae. Recunoștința s-a fi văzut cu siguranță, dar nu știm ce s-a întâmplat între timp... A fost o decizie personală sau sfătuitorii i-au zis să rămână în țară? Ne gândim că poate, acum, măcar în ultimul ceas își va onora promisiunea. Românii de peste graniță sigur o vor face ! 

Noi vă întrebăm acum, Viorica Dăncilă: De ce nu ai venit în vizită, așa cum ai promis ? Diaspora te așteaptă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel