Călin Farcaș și-a identificat singur CRIMINALUL

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Dacă nimic nu s-a întâmplat după ce ți-au murit, ție ca stat, 65 de tineri, arși de vii într-un club, înseamnă că oricând poți să mori cu zile în România. Și exact așa se întâmplă. Nimic nu s-a schimbat după Colectiv, și abia dacă ne mai amintim de zilele în care peste București se simțea miros de carne arsă oriunde te-ai fi dus.

Această nepăsare a celor care conduc instituțiile în România face ca tragedia să se repede la nesfârșit. Nu diferă decât numărul victimelor.

De data aceasta a murit cu zile Călin Farcaș. A murit cu zile pentru că i-a avut de partea lui doar pe cei care au strâns în cinci zile 200.000 de euro, dar nu și pe cei care conduc instituțiile statului. Ca și la Colectiv, ca și în orice altă zi.

Astăzi a fost Călin, ieri au fost cei care au murit din lipsa imunoglobulinei, alaltăieri au fost alți români care au murit plimbați între spitale sau fără medicamente. Și nimeni nu-și dă demisia, nimeni nu-și cere iertare, nimeni nu schimbă lucurile ca așa ceva să nu se mai întâmple. Toți merg mai departe impasibili. Îmbrăcați în costume naționale, pozând în mari patrioți, nu patrihoți cum sunt de fapt, îi condamnă la moarte pe cei care nu au privilegii, pe cei care nu fac parte din casta lor.

Când un demnitar în România este la un pas de pușcărie se răstoarnă țara pe dos. Când un român obișnuit moare cu zile, viața merge mai departe ca și când nimic nu s-a întâmplat. Întrebarea este – până când?

Călin Farcaș și-a identificat singur CRIMINALUL atunci când a spus „Nu mai am putere să mă lupt şi cu statul“. Acum, cei care au rămas după ce Călin a plecat sunt obligați să-i facă să plătească pe criminali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel