PSD demarează programul Prima teleportare

PSD a decis să ardă etapele, după 30 de ani de așteptare, și să se apropie ca strategie direct de NASA sau de Pentagon. Ce rost mai are să te apuci acum de drumuri, autostrăzi, căi ferate moderne, TGV, metrou până la aeroport etc etc, când poți direct să te teleportezi.

Totul a început în urmă cu doi ani de zile, cu faimosul program de guvernare, iar oferta a crescut pe parcurs și a culminat în aceste zile.

La început a fost, evident, președintele PSD Liviu Dragnea, apoi armata de partid, ca la final să revină bossul de la nivelul său de profesionalism și credibilitate.

Toți au propovăduit, mai ca penticostalii tineri care colindă cartierele Bucureștiului cu Biblia în mână, prosperitatea care stă să vină. Întotdeauna în viitor, niciodată acum. Va fi! La început nu se știa când, doar că sigur va veni. O știre de ultimă oră anunțată direct de șeful cel mare ne spune și data – anul 20-21.

Și ce rost mai are acum să te apuci de lucruri minore, pe care alții deja le-au făcut și s-au și plictisit de ele, când poți să treci direct la chestiuni majore, grande.

Iată de unde începem:

„În 2017 l-am dus la 1.000 lei punctul de pensie, în 2018 la 1.100 de lei, în 2019, aşa cum am spus în programul de guvernare, 1.265 de lei punctul de pensie. La punctul de pensie, să luăm 1,500 lei pensie brută. Cineva care avea atât în 2016, net lua 1.399 lei, scădem 5,5% contribuţia socială şi 16% diferenţa care era peste 1.100 lei. Noi am eliminat sub 2.000 lei pensie, astfel că a crescut (n.r. - pensia) în 2017, ca urmare a creşterii punctului de pensie, dar a crescut şi netul pentru că am eliminat contribuţia la sănătate. Deci am egalat brutul cu netul. În 2020 este mai mult decât dublu faţă de netul din 2016. (…) Cu formula din noua lege, în 2021 va 4.507 lei brut şi pensia netă avem mai mult decât o triplare a pensiei, 4.256 lei net. (...) Această lege nu se aplică la pensiile speciale. Pensiile speciale nu fac obiectul acestei legi”. (Liviu Dragnea, la România TV, 2018).

Tot cam pe atunci, datorită acestor măsuri excepționale, românii vor fi cei mai fericiți din Univers. Iată:

"Cred că am înţeles de ce vor ăştia să nu mai fim noi. Pentru că începând cu 2021, când pensionarii or să aibă o pensie, zic eu, decentă şi meritată, pensie sănătoasă, când salariaţii or să aibă salarii mari, când firmele or să o ducă bine, când fermierii or să primească în fiecare an subvenţiile, atunci românii vor fi mai fericiţi. Asta înseamnă că va fi un popor mai greu de manipulat şi un popor în care mai greu se însămânţează această sămânţă a urii. Este principalul motiv pentru care ăştia nu ne mai vor. Principalul motiv şi pentru ce mi se întâmplă mie şi nu numai mie. M-am tot gândit de ce şi asta este singura explicaţie”. (Liviu Dragnea la România Tv, 2018).

Dragi români, PSD demarează  programul Prima teleportare – cuantică, psihică, gaura de vierme- rămâne doar să alegem. Engage!

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy