PSD a luptat pentru suveranitatea României votând cu FRANȚA

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

De doi ani de zile de când PSD a decis că în România nu s-a gândit nimeni să adopte discursul antieuropena, nu auzim decât despre suveranitatea statului, despre dușmanii de dincolo de granițe care nu lasă țara să construiască, să se dezvolte. Noroc că mai sunt și patrioți în România, de fapt cam toți s-au grupat în PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea.

El și-a asumat lupta cu băncile străine, companiile străine, interesele străinilor în România. Toți având un singur scop- să știrbească din suveranitatea țării. Peste cadavrul lui Liviu, însă. Sau până la Kovesi. Cum așa? Simplu – din cele 22 de voturi pe care le-a obținut candidatul Franței pentru șefia Parchetului European, un sfert sunt de la românii patrioți din PSD. Care au decis să suspende puțin lupta pentru păstrarea suveranității țării, și să-l voteze pe francez, nu pe românca Kovesi. Dar nu e vorba despre trădare, nicidecum, doar o pauză mică de la lupta pentru țară.

„În cele 22 de voturi pentru candidatul francez au fost cinci voturi ale PSD-istilor, care au votat împotriva României”, a spus Siegfried Mureşan, PNL, purtător de cuvânt al PPE, într-o înregistrare video, postată miercuri pe Facebook.

Lupta cu dușmanii din afara României se va relua în cel mai scurt timp.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel