Pe Liviu Dragnea îl ajung din urmă minciunile

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a primit astăzi a primit cea mai grea lovitură, care pentru orice politician cu bun simț ar fi însemnat demisia.

Șeful PSD duce de doi ani de zile o campanie pe viață și pe moarte împotriva statului paralel, acest balaur cu care nu se poate bate nimeni înafară de el, cel mai curajos dintre români. Dovada apărută joi chiar de la guvernul PSD demonstreză că Dragnea nu le-a spus adevărul cetățenilor, electoratului său, românilor în numele cărora se bate cu balaurul de la K1.

  1. Liviu Dragnea susține de doi ani de zile că protocoalele secrete dintre SRI si diverse instituții sunt “baza scrisă pentru un sistem de poliţie politică care a fost construit în România”.
  2. Joi 19.08.2018, site-ul www.g4media.ro prezintă dovada că Liviu Dragnea a semnat un protocol cu SRI în calitate de ministru al Dezvoltării.
  3. Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu solicită de un an de zile desecretizarea protocoalelor și condamnă în termeni duri instituțiile care întârzie să o facă.
  4. Joi, 19 aprilie, aflăm că guvernul PSD-ALDE refuză să dea publicității protocolul semnat de Dragnea pe motiv că este secret. Sigur că acest argument nu a avut nicio valoare în celelalte cazuri.
  5. Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au demonizat-o pe Laura Codruța Kovesi pentru chefurile de la K1.
  6. Victor Ponta, șeful lui Dragnea la un moment dat, susține nu numai că acesta a fost prezent, dar și că nu venea niciodată cu mâna goală la K1, aducea ba un Opus One, cam 14 milioane de lei sticla, ba un porc pe care îl și servea pe la mese.
  7. Statul ăsta paralel era repezentat în primul rând de George Maior, directorul SRI, și de Florian Coldea, adjunctul acestora.
  8. Ce nu spune niciodată Liviu Dragnea este faptul că George Maior nu era nici liberal, nici userist,  ci este un fost coleg de partid, un mare fost lider PSD.

Cu toate acestea, și la această oră, Liviu Dragnea continuă să se lupte cu statul paralel. Și speră să nu-l deranjeze nimeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel