Patriotul Dragnea mănâncă bulion românesc și se îmbracă cu geacă Polo Ralph Lauren

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Liviu Dragnea nu ratează nicio ocazie să vorbească despre patriotismul lui. Acesta s-ar traduce, în accepțiunea lui, să declari că ești bun român, fără să faci nimic pentru a demonstra asta, să mănânci mâncare românească, nu otrăvită de la străini, și cam atât.

Te aștepți ca un individ care afirmă aceste lucruri de vreo doi ani de zile să-l vezi la TV-urile de casă plângând în hohote încercând să demonstreze că a fost atras de străini răutăcioși în Brazilia, unde fără vrerea lui i-a ajutat pe străini să facă afaceri, a plătit taxe și impozite străinilor, dar nu din rea credință, ci din neștiință.

M-aș aștepta ca înainte să anunțe că de Paște va mânca bulion românesc, dacă nu găsește roșii autohtone, să spună plângând că a fost indus în eroare când s-a dus să pescuiască în ocenele lumii, mările și râurile din țară nemaifiindu-i pe plac.

 „De sarbatori stau cu Irina, cu familia. Am reusit ca de data asta sa avem pe masa numai produse romanesti. Am rosii bulion, facute de noi acasa, o sa am numai produse romanesti”, a mai spus Dragnea.

Marele lider  a uitat însă să-și pună iia românească, cu motive populare cusute chiar de Irinuca în casă, și și-a făcut apariția cu o geacă Polo Ralph Lauren, care nu e nici românească, nici ieftină.

Sigur că nimic nu-l va opri pe Dragnea în drumul lui periculos pentru viitorul României.  Urmează doi ani în care Dragnea va experimenta un drum pe care nu a îndrăznit să meargă nimeni până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel