Omul cu naveta de bere: Plec din țară, îmi iau familia și nu mă mai întorc

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

După ce vezi ce s-a întâmplat la Căcâna, îți vine să-ți iei lumea în cap și să nu te mai uiți înapoi. Și când ești mai deznădăjduit apare Omul cu naveta de bere și-ți vine inima la loc. Îți spui că un gălățean tânăr cu demnitate, curaj și cuvânt, poate să te salveze. Înseamnă că nu este totul pierdut.

Cu toate eforturile, șmecheriile și arsenalul pregătite pentru internautul gălățean, Liviu Dragnea nu a avut nicio șansă în fața acestui om de bun simț. “M-am simțit păcălit”,  a spus Omul cu naveta de bere după discuția cu Liviu Dragnea, de la sediul PSD.

La plecare le-a explicat jurnaliștilor și cum a decurs discuția dintre el și marele lider politic - el îl întreba de drumuri, Dragnea îi spunea că nu-l lasă Europa și liliecii, el îl întreba de podul de la Galați promis de 28 de ani, el îi vorbea de protocoale, DNA și SRI.

Pe Omul cu naveta de bere îl cheamă Bogdan Lungu, este taximetrist, iar după discuția cu președintele PSD a decis să plece definitiv din țară – “Îmi iau familia și plec. Copiii mei nu au viitor în România”.

Deși bruma de speranță de la început dispare încet- încet, nu poți să nu te bucuri că l-ai cunoscut pe Omul cu naveta de bere. Mai demn decât majoritatea politicienilor, decât mulți jurnaliști sau oameni cu ifose și cu pretenții.

Omul cu naveta de bere s-a dovedit o nucă tare pentru șmecherii milionari din București.

Omul cu naveta de bere ne mai dă o speranță, chiar dacă va decide că aici nu merită să mai lupți.

Foto și informatii- Recorder.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel