ACUZAȚII din interiorul USR: Conducerea partidului acționează la fel ca PSD!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Scandalul de la USR scoate la iveală problemele grave, care nu mai pot fi trecute cu vederea. 

"Ceea ce se întâmplă la USR depășește orice imaginație. Un membru USR este dat afară pentru o postare pe Facebook, doar că această decizie a conducerii partidului scoate la iveală și alte probleme extrem grave, care se petrec de o vreme în interiorul formațiunii politice.

Din ce în ce mai mulți membri USR declară, sub protecția anonimatului, că metodele conducerii partidului seamănă din ce în ce mai mult cu ale PSD.

Aceștia susțin că dacă nu ești din tabăra conducerii partidului nici măcar nu ți se mai pun temele de dezbatere pe ordinea de zi a ședințelor. Mai mult decât atât, ei spun că sesizările se tratează diferențial, în funcție de apropierea de conducerea partidului.

Oamenii au început să vorbească despre problemele din interiorul USR după ce colega lor Olimpia Ardelean a fost exclusă din partid pe motiv că a semnalat faptul că o parte din semnăturile strânse pentru campania „Fără penali în funcții publice” sunt false.

500 de membri USR au semnat o scrisoare publică adresată „Echipei Barna”, prin care au cerut ca cei care nu sunt de acord cu deciziile conducerii să nu mai fie „hărțuiți”. 

În acest moment nu mai este cale de întoarcere - USR trebuie să decidă dacă ia în calcul acuzațiile sau calcă cu bocancul peste cei 500 de semnatari ai scrisorii de protest și merg mai departe. Decizia va arăta și cum va acționa acest partid în viitor", consideră jurnalista Oana Stănciulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel