Oana Stănciulescu: Să râdem cu Viorica Dăncilă!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale din acest an, Viorica Dăncilă, a făcut mai multe declarații halucinante în ultimele zile, consideră jurnalista Oana Stănciulescu, printre care și faptul că nu a știut ce se discută în Parlament pentru că nu era membru al legisltivului. „Apoi, nu știu ce s-a votat în Parlament că nu eram membru al Parlamentului", a spus în aceste zile Dăncilă.

"Viorica Dăncilă a făcut multe declarații halucinante în ultimele zile care demonstrează că nu este suficient să înveți pe de rost ceea ce-ți spune cineva. Dacă nu ai cultură generală, dacă ai un gol în educație se va observa. Așa se întâmplă și cu doamna Dăncilă, a cărei educație este una precară. Cum să spui tu că nu ai știut ceea ce s-a discutat în Parlament din cauză că nu ești membru al Parlamentului? Dar milioanele de cetățeni ai României, din țară sau din străinătate, de unde au știut? Că doar nici ei nu au fost memrbi ai Parlamentului.

Aș vrea să o întreb pe doamn Dăncilă de unde crede domnia sa că noi știm ceea ce s-a întâmplat în primul și al doilea război mondial, în războiul de independență, în războiale balcanice, în bătălia de la Stalingrad, în ofensiva de la Ardeni?

Dar de unde crede domnia sa că știm cum a fost în temnițele comuniste, în lagărele de exterminare?

Oare de unde crede domnia sa că știm despre cădere zidului Belinului, despre bătălia de la Midway, că niciunul dintre noi nu a fost acolo?

Când doamna Dăncilă va afla răspunsul atunci va putea să mai apară vreodată în fața vreunui elev sau într-o dezbatere. Până atunci ar trebui să se ascundă", spune jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel