Oana Stănciulescu: PSD-iști, nu vă faceți iluzii! Niciun simpatizant USR-PLUS NU va vota vreodată în viața lui cu un lider PSD!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:
Facebook Viorica Dăncilă
Facebook Viorica Dăncilă

Duminica viitoare va avea loc al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale iar analiștii și sociologii fac ultimele calcule. Unii dintre aceștia consideră că Viorica Dăncilă ar putea câștiga aceste alegeri, lucru nu doaar de neacceptat, cipur lși simplu imposibil, consideră jurnalista Oana Stănciulescu.

"Înainte de primul tur de scrutin, am citit cu surprindere mai multe analize și predicții, potrivit cărora președintele în funcție nici nu intra în turul doi. Erau fie manipulări de doi lei, fie analize greșite. Ba chiar și două sondaje de opinie l-au dat în turul doi pe Mircea Diaconu, în detrimentul Vioricăi Dăncilă și a lui Dan Barna, sondaj de asemenea infirmat chiar de rezultatul votului.

În aceste zile, nici mai mult, nici mai puțin, aceeași analiști și sociologi, sau alții, susțin că Viorica Dăncilă ar putea câștiga aceste alegeri. Ba chiar că o parte din electoratul USR -PLUS ar vota cu Dăncilă.

Este fie cea mai mare manipulare din acest an, fie o ruptură de logică și o neînțelegere a realității în care trăiesc.

Ca să încep cu ultima găselniță, am stat trei ani în Piața Victoriei alături de electoratul USR-PLUS și sunt convinsă că nici măcar un singur om nu ar putea vota vreodată în viață cu Viorica Dăncilă, oricât de supărat ar fi că nu avem acum o finală Iohannis-Barna.

În a doilea rând, PSD nu a mai avut președinte de la Ion Iliescu încoace. Ar însemna ca după trei ani de nenorociri, românii să recompenseze un lider PSD pentru tot chinul, derapajul de la calea europeană, suferința, din ultimii trei ani.

Și chiar dacă la ora 16, 17 sau 18, prezența la vot va fi una redusă, sunt absolut convinsă că acest popor va avea resurse să se mobilizeze și să pună un președinte european și civilizat", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel