Oana Stănciulescu: Mai bine câine, decât polițist!

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie de 54 de ani şi alta de 63 au fost găsite decedate în casa unei dintre ele din comuna Bârsău de Sus, judeţul Satu Mare. Criminalul a fost prins, dar nu de polițiști. Jurnalista Oana Stănciulescu are o propunere inedită pentru ministrul de Interne Marcel Vela.

"Persoana suspectată de uciderea celor două persoane din Satu Mare, un recidivist eliberat din penitenciar în baza recursului compensatoriu, promoția Tudore Toader, cum altfel, a fost prinsă în doar patru ore. Dar nu de poliția română, Doamne ferește! I-ar fi trebuit minim o lună, începea cercetările a doua zi, doar dacă apărea în presă. Criminalul a fost prins de o cățea, pe numele ei Teba. I-au trebuit doar patru ore.

Aud că toți liderii de sindicat se plând că sunt prea puțini polițiști, că trebuie suplimentat numărul, că nu mai fac față. Eu cred însă că dacă se dorește îmbunătățirea acțivității poliției române, trebuie să se mai angajeze câțiva sute de căței, luați chiar din adăposturi, dresați și folosiți la prinderea criminalilor, infractorilor de tot felul. Astfel se face o economie la buget și crește și eficiența poliției. Mă gândesc chiar la o petiție în acest sens, poate ne aude ministrul Vela și pune în aplicare.

Sau rămâne varianta a doua, cu polițiștii pe care îi știți, cu clasarea multor dosare, cu dispariții de copii care îi lasă rece, mai ales dacă sunt fete - pentru că fetelor ar putea de fapt să le placă băieții sau să poarte fuste scurte, cazuri în care nu merită să mai piardă timpul să le căute.

Vă spun sincer, eu mă simt mai în siguranța cu Teba decât cu sectoristul din zonă", a comentat jurnalistaa Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

Teba, felicitată de ministrul Vela

”Mulțumim, TEBA! Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal. TEBA nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor Felicitări, Zoltan Bandi pentru modul cum îți antrenezi și cum ai grijă de acest fantastic câine polițist!”, scrie pe pagina de Facebook a ministerului.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel