Oana Stănciulescu: Întrebări fără răspuns în cazul fetiței de 11 ani ucisă în Dâmbovița

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Jurnalista Oana Stănciulescu a inventariat întrebările fără răspuns, la patru zile după tragedia de la Gura Șuții din județul Dâmbovița, cu toate că șefii poliției București și Dâmbovița și procurorul general al României au dat declarații în acest caz.

1. Johannes Visscher (Joop V.), 47 de ani, din Olanda a ales întâmplător localitatea Gura Șuții din Dâmbovița? A pus degetul pe hartă și a zis - Gura Șuții să fie destinația sau a primit vreun pont?

2. Există vreun indiciu că olandezul a avut vreun complice care i-a indicat localitatea și pe fetița de 11 ani?

3. De ce după 4 zile de la tragedie, poliția și parchetul spun că olandezul ar fi avut probleme în justiție, iar presa prezintă o afirmație a fostei logodnice, în loc să prezinte informații certe pe care anchetatorii români să o dețină?

4. De ce după 4 zile, procurorul general al României a răspuns de cel puțin 4-5 ori NU ȘTIU la întrebările jurnaliștilor?

5. Există vreo rețea de trafic de ființe în zona în care s-a produs tragendia?

6. Câte mașini au trecut pe șoseaua din satul Gura Șuții, din momentul în care Adriana a ieșit pe porta școlii, de se plâng polițiștii de mama focului din cauza volumului de muncă infernal, de casetele și imaginile care i-au ținut blocați în fața lor 24 de ore?

7. De ce polițiștii nu s-au uitat la primele mașini care au trecut pe lângă Adriana? Să fi fost 2-3 sau 50 ca pe soseaua Ștefan cel Mare din București?

8. România este singura țară din UE care te chestionează la hotel în ce scop ai venit în România. Ca de obicei, o lege absurdă și inutilă. Le-a spus olandezul că a venit să ucidă sau autoritățile abrogă o regulă de pe vremea comuniștilor

9. De ce nu există transport școlar în localitate?

10. Ce se întâmplă cu transportul comercial în județ? 

11. Câte rețele au descoperit procurorii și polițiștii după cazul Caracal, nu destructurat, găsit?




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel