Oana Stănciulescu: Fiul lui Dăncilă să ne plătească datoriile!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a propus partidelor să semneze un pact prin care să se angajeze că nu vor tăia salariile și pensiile. 

Viorica Dăncilă a vrut și ea un pact al ei. A tot auzit că unii și alții au câte un pact. Ea de ce nu are unul? Așa că și l-a comandat. Să vină pactul la pachet cu cele două broșii și cele 3 rochițe de la Fendi.

Dar nu orice pact, ci unul care să bage spaima în pensionari și bugetari. Așa că au resuscitat tema cu tăierile salariilor și pensiilor. Poate o mămăiță tot se va speria că vin PNL și USR și o să-i ia pensia de sub pernă. O mizerie marca PSD, una mai veche.

Ceea ce i-a plăcut Vioricăi, în afară de broșe și rochițe, a fost și că nu s-a spus niciun cuvânt despre împrumuturile pe care le-a făcut, cele pe care nepoții și strănepoții trebuie să le plătească pentru ca ea să se dea în bărci la Palatul Victoria. 

Miliarde de euro au fost împrumutate de către ministerul de Finanțe în fiecare lună, ba de la bănci, ba de pe piețele externe, ba de la populație. Cine le va plăti? Mama Dăncilă? Puțin probabil deoarece va fi, din punct de vedere politic, oale și ulcele, mai repede decât se gândește. Vorba aceea, s-a întâmplat și cu Daddy.

Nu rămâne decât o soluție - mama Dăncilă să semneze un pact că ea și familia ei, în special fiul ei, vor plăti datoriile pe care le-a făcut în numele românilor. Sau să pună o anexă la pactul pe care-l flutură acum pe Facebook.

PS. Orice român care s-a împrumutat la bănci pentru case, mașini, vacanțe, să trimită facturile pe numele lui Dăncilă ca să le achite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel