Oana Stănciulescu: De ce semnează Viorica Dăncilă ”bucătăreasa social-democraților” atunci când le scrie liderilor europeni

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Presa a descoperit faaptul că președintele PSD și candidat la legerile prezidențaiel, Viorica Dăncilă, s-a semnat la finalul unei scrisori pe care a trimis-o europarlamentarilor cu ”bucătăreasa social-democraților”. Jurnalista Oana Stănciulescu se întreabă pentru STIRIDIASPORA de unde predilecția multor români pentru cizmari și bucătărese.

"Jurnalistul Andrei Buzera a descoperit că Viorica Dăncilă a semnat o scrisoare despre OUG 13, pe care aceasta a trimis-o europarlamentarilor, cu sintagma ”bucătăreasa social-democraților”. 

În loc de șef a ieșit bucătareasa șefă. A uitat o literă, doar atât.

Doar că în anumite situații o literă te poate arunca în război, îți poate strica relațiile cu parteneri vechi, sau poate transmite semnale greșite - în loc să spună cuiva că îl iubește, cine știe ce poate ieși.

Iată de ce doamna Dăncilă n-ar trebui să facă dintr-o carență de educație, o mare virtute, așa cum o aud spunând, în ultimele zile, pe la televiziunile de casă. O să învățe dacă ajunge președinte, mai spune doamna Dăncilă.

Domnule, și dacă în timpul orei de engleză sună un omolog al doamnei ce să-i spui? Stați puțin că doamna președinte este la medidație de limba engleză, de limba română, de geografie, de isorie, de diplomație? Adică acolo unde a demonstrat că nu deține cunoștințele necesare pentru a exercita această funcție? Nu mai bine se duce doamna Dăncilă la școală pe banii domniei sale și ai soțului, și abia apoi iese în lume, nu invers? 

Nu înțeleg de unde această predilecție a unor români să voteze proști, corupți, dictatori, cizmari, bucătărese? De ce nu le plac unora oamenii deștepți? Iată o întrebare la care eu nu am găsit răspuns", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel