Oana Stănciulescu: Cine a divizat țara să plătească!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Viorica Dăncilă, candidata PSD la alegerile prezidențiale, îl acuză pe contracandidatul ei Klaus Iohannis, președintele în funcție, că a divizat țara. Doar că cei care au divizat țara sunt PSD și liderii acestui partid, susține jurnalista Oana Stănciulescu. 

"Doamna Viorica Dăncilă îl acuză pe președintele Iohannis că a divizat țara, doar că este fals. Fie Viorica Dăncilă nu înțelege, fie a început să spună vrute și nevrute doar-doar mai câștigă câteva procente în plus în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Este fals sau chiaar mincinos ceea ce spune Dăncilă deoarece cei care au divizat țara, și nu de ieri de azi, ci de 30 de ani, sunt FSN-iștii și urmașii lor.

Mai nou, de trei ani, sute de mii de români, din țară și din străinătate, au fost nevoiți să stea de pază la porțile guvernului pentru a opri furtul și nelegiuirile.

Cum ar fi vrut PSD să se procedeze? Să fie un consens deplin între hoți, corupți? Ar fi vrut ca toți românii nu doar să aplaude încercările disperate de apărare a lui Liviu Dragnea, prin modificările legislative, ci chiar o susținere concretă a întregii Românii pentru demnitarii penali? Sau poate chiar să se pună scut uman în fața mașinii de poliție care l-a dus la Rahova?

Cei care au divizat România, și s-a văzut foarte bine la vot, sunt ei, prin măsurile pe care le-au luat, prin disprețul față de toți cei care i-au contestat, prin măsurile coercitive față de toți care nu i-au plăcut, prin îngroparea țării în datorii. Ei sunt și groparii României, și cei care au împărțit țara. Doar că, din păcate pentru ei, România care a votat anti-PSD este cu mult mai mare decât cea care a considerat că PSD a procedat corect", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel