Oana Stănciulescu: Astăzi, Ludovic Orban a dovedit că este un politician redutabil!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Guvernul Orban a trecut astăzi cu 240 de voturi pentru. Meritul pentru acest succes aparține, în primul rând, lui Ludovic Orban, consideră jurnalista Oana Stănciulescu.

"Președintele PNL Ludovic Orban este personajul politic principal al zilei de astăzi. Puțini au crezut în ultimele zile că Ludovic Orban face imposibilul posibil. Cum să ai 90 de voturi și să treci guvernul cu 233? Și uite că s-a putut. Cu determinare și profesionalism. Nu știu cine ar mai fi putut să ducă aceste negocieri dificile la bun sfârșit. Votarea guvernului este meritul incontestabil al lui Ludovic Orban, care a avut în Parlament un discurs foarte bun, decent, în care a arătat respect față de forul legislativ, chiar dacă șefii acestuia s-au purtat josnic.

De la începutul acestei sesiuni parlamentare, Ludovic Orban a fost un bun negociator –  moțiunea de cenzură și învestirea guvernului, sunt două exemple în care președintele PNL a arătat că este un politician matur, cu experiență. 

Căderea guvernului Dăncilă prin moțiune de cenzură este, de asemenea, meritul președintelui PNL.

După aceste luni, Ludovic Orban s-a poziționat ca un politician redutabil, probabil cel mai important de pe scena politică românească din acest moment, alături de președintele Klaus Iohannis", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel