Moș Gerilă, în drum spre PSD

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Ministrul justiției face o declarație halucinantă, chiar și pentru nea Vasile de la coada vacii.

Tudorel Toader nu va da OUG pentru grațiere și amnistie pentru Liviu Dragnea, Darius Vâlcov, Andreea Cosma și toată compania, ci pentru românul simplu, cel care a fost prins furând o găină, un sac de ciment sau motorină din rezervorul mașinii de serviciu. Toți sunt nevinovați, spune ministrul, prin urmare sunt pedepsiți pe nedrept. De unde știe? I-a judecat noaptea trecută și a ieșit că sunt nevinovați.

Declarația de mai jos arată mult tupeu, obrăznicie, dar și nepăsare față de viitorul acestei țări, care vorba liberalului Crin Antonescu, nu moare din cauză că scapă Dragnea de pușcărie, dar nici bine n-o să-i fie.

Întrebaţi oficial şi neoficial, nu între justiţiabili, care vă vor spune aşa ceva, chiar şi între magistraţi, pentru că lucrurile, repet, încep să intre în matca lor constituţională şi, până la urmă ăsta e obiectivul pe care eu mi l-am propus. Să eliminăm abuzurile, să eliminăm temerea românilor că pot fi deduşi judecăţii chiar nevinovaţi fiind şi veţi spune: de unde? Păi, din faptul că avem de ordinul sutelor de achitaţi şi, ceea ce este bine, dacă sunt nevinovaţi, ceea ce este rău dacă au fost trimişi în judecată, urmăriţi penal, eventual arestaţi şi ţinuţi în puşcărie. Eu nu vreau să scape cel vinovat, dar nu vreau să fie tras la răspundere cel care nu este vinovat. Deci, să nu scape cel vinovat şi să nu fie tras la răspundere cel nevinovat”, a spus Tudorel Toader.

Așadar, Tudorel Toader s-a pus singur pe lista cu  vinovații pentru ce se va întâmpla cu România -  izolarea în Europa, instalarea autoritarismului , degradarea societății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel