Marea ÎNGRIJORARE a Vioricăi Dăncilă. De ce TREMURĂ de frică

Oana Stanciulescu |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Viorica Dăncilă este foarte îngrijorată în aceste zile. Nu știe pe mâna cui lasă țărișoara de joi încolo, spune jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

"Viorica Dăncilă este foarte îngrijorată. Nu mai poate să doarmă nici noaptea. Se trezește într-un lac de apă. Are chiar și insomnii. Nu știe care este programul de guvernare al opoziției. Cui lasă ea țara? Pe mâna cui? Ce vor liberalii să promită? În aceste condiții, nu poate și gata. A încercat, dar din patriotism nu se poate da la o parte.

De aici și faptul că liderii PSD par că se întrec în penibilități. Toți au fost puși de Viorica să se dea de ceasul morții că nu știu programul de guvernare al următorului guvern al opoziției.

Viorica e speriată și că este hărțuită. Nu știe de ce toată lumea o întreabă de cele 8 spitale regionale. Ce, a promis oare PSD în programul de guvernare că va face 8 spitale regionale? Cu asta au sucit ei mințile românilor în urmă cu 3 ani? Cu cele 8? Nu-și poate aminti și pace.

Cum nu-și amintește adresa autostrăzii cap coadă pe care a anunțat-o chiar ea. Iar Fifor și Teodorovici nu vor să-i spună nimic. Cică să o caute pe Waze. Crede că este din nou izolată la Palatul Victoria. Și de asta simte că mai are multe de spus. Și totuși, pe mâna cui lasă ea țara? Pur și simplu tremură de frică, nu pentru soarta ei este îngrijorată, ci pentru a României, susțin surse de la Palatul Victoria", spune Oana Stănciulescu.


Viorica Dăncilă: Cine va fi premier? cine vor fi miniştri? ce program ai? 


"În momentul în care vrei ca un guvern să plece acasă, că nu e bun, atunci bineînţeles vii cu o formulă. Cine va fi premier? cine vor fi miniştri? ce program ai? Nu poţi să spui că vreau să cadă acest guvern dar în acelaşi timp eu nu vin cu nicio precizare pentru perioada imediat următoare". Viorica Dăncilă, octombrie 2019.

"În momentul în care nu vii cu o alternativă, cu un program de guvernare, cu o formulă guvernamentală ca să ia locul actualului guvern, acest lucru denotă multă neseriozitate. Dărâmăm guvernul ca să facem ce? Ce politici avem?" Viorica Dăncilă, octombrie 2019.

"Nu aş putea să las ţara în haos, ne uităm de jur împrejur ce se întâmplă, ne uităm la câtă nevoie de stabilitate avem. Am crescut valul de încredere pe plan extern, avem investiţii mult mai mari, avem cerinţe pentru investiţii mult mai mari. Ce facem acum, aruncăm ţara în haos? Lipsa de predictibilitate... Toate aceste lucruri nu vreau să le creez în ţara mea. Dincolo de mine, dincolo de premierul Viorica Dăncilă, important este ce se va întâmpla cu această ţară, ce se va întâmpla cu miile de familii care au speranţe, ce se va întâmpla cu pensionarii acestei ţări, pentru mine acest lucru este foarte important. Pensionarii trebuie să-şi primească în continuare pensiile şi pentru asta trebuie să rămân acolo, ca să am deciziile, pentru că avem banii. Îi sperie degeaba". Viorica Dăncilă, octombrie 2019.

[Citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel