Eugene, ce are sula cu prefectura?

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

 

Se întâmplă ceva cu PSD și guvernul Dăncilă. Din ce în ce mai îngrijorător. Ultimul semnal de alarmă vine de la marele blond.

 

Eugen Teodorovici s-a trezit miercuri burzuluindu-se la Klaus Iohannis. În numele colaborării instituționale, ministrul de Finanțe al României îi transmite președintelui țării, nici mai mult, nici mai puțin, decât că îi va spune cum stă treaba cu pensiile și salariile doar dacă și acesta se va poziționa față de ceea ce se întâmplă în justiție. Nu s-a mai auzit una ca asta nici la autobază, la școala generală, la țară, la agățat fete ma marginea drumului sau pe șantier.

 

Vi-l imaginați, de pildă, pe ministrul francez de Finanțe, Bruno Le Maire, transmițându-i public președintelui Emmanuel Macron că nu vrea să-i spună dacă mai sunt bani pentru lefuri?

Iată, Eugen al nostru e mai tare - spune că nu vor mușchii lui să dea informații președintelui, ca și când bugetul statului l-ar fi primit moștenire de la mama lui. La fel și ministerul.

 „ Aş dori să văd foarte clar modul în care domnia sa se poziţionează, modul în care domnia sa înţelege să ne comunice care este poziţia, părerea, punctul de vedere faţă de ce se întâmplă astăzi în justiţie. Și o spun foarte clar şi simplu. Atâta timp cât în România avem oameni care au stat în închisoare în mod nejustificat, asta înseamnă că trebuie să schimbăm şi lege şi mecanism şi instituţii şi concept. (...) Cu alte cuvinte, până nu primesc un răspuns la această întrebare - modul în care domnul preşedinte se poziţionează vizavi de ce astăzi se întâmplă în justiţie – nu putem să discutăm de nimic altceva. Pensii, salarii reprezintă atributul Guvernului”, a declarat Teodorovici, potrivit adevarul.ro.

Eugene, tată, ce are sula cu prefectura? Scrie în fișa postului că trebuie să condiționezi răspunsurile între instituții?

Te-ai gândit ce s-ar întâmpla dacă subordonații tăi o să-ți spună ca vor face analize și calcule doar cu condiția ca șefa ta de la guvern să vorbească corect românește? Blocăm tot guvernul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel