Dragnea s-a făcut de râsul curcilor în toată Europa

Mitingul lui Liviu Dragnea care se dorea să impresioneze tot mapamondul s-a întors, așa cum era de așteptat, împotriva șefului PSD. Tot efortul și cheltuiala imensă erau pentru a avea și Liviu Dragnea o poză frumoasă, la fel ca #rezist, care să facă ocolul lumii și să arate cine e jupânul în țara asta, dar și câtă susținere are în România. Jurnaliștii au sesizat însă că poza a costat scump, iar entuziasmul a lipsit cu desăvârșire. Exact ca la 23 august când erai obligat să mergi, altfel tovarășii îți distrugeau viața.  Totul a fost atât de ridicol încât probabil a speriat nu numai cancelariile europene, ci chiar și pe mulți dintre proprii alegători.

Mai mult, mitingul lui Dragnea a expus din nou România. Presa internațională a ținut să reamintească în depeșele despre adunarea PSD faptul că România este unul dintre cele mai corupte state din Uniunea Europeană şi că șeful partidului care a irganizat mitingul nu a putut ajunge prim-ministru din cauza condamnării din 2016.

Agenţiile de presă internaţionale au ironizat și motivul manifestaţiei lui Dragnea, relatând că este „contra abuzurilor într-un moment în care mai mulţi lideri ai săi sunt vizaţi de dosare de corupţie”.

Mai nimic nu i-a ieșit sâmbătă lui Dragnea. Protestarii nu au știut ce să facă cu lanternele distribuite pentru poza cu lumini de la final și au plecat spre casele lor înainte de a le aprinde, lăsându-i pe mai marii PSD legănându-se singuri pe scenă. Imnul național i-a pus pe fugă pe cetățenii psd-iști veniți din țară, iar gunoaiele lăsate în urma lor au îngrozit până și pe lucrătorii de la salubrizare. Patrioții purtători de alb imaculat au lăsat în urma lor o cocină.

Așa că Dragnea s-a făcut de râsul curcilor în Europa civilizată cu marele lui miting cu care amenință de câteva luni bune. Să scoți tot guvernul să protesteze în fața guvernului nu este doar o absurditate, așa cum titrează presa internațională, ci și o mare prostie și ticăloșie, marca PSD.

Foto- B1

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24