Dragnea s-a făcut de râsul curcilor în toată Europa

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Mitingul lui Liviu Dragnea care se dorea să impresioneze tot mapamondul s-a întors, așa cum era de așteptat, împotriva șefului PSD. Tot efortul și cheltuiala imensă erau pentru a avea și Liviu Dragnea o poză frumoasă, la fel ca #rezist, care să facă ocolul lumii și să arate cine e jupânul în țara asta, dar și câtă susținere are în România. Jurnaliștii au sesizat însă că poza a costat scump, iar entuziasmul a lipsit cu desăvârșire. Exact ca la 23 august când erai obligat să mergi, altfel tovarășii îți distrugeau viața.  Totul a fost atât de ridicol încât probabil a speriat nu numai cancelariile europene, ci chiar și pe mulți dintre proprii alegători.

Mai mult, mitingul lui Dragnea a expus din nou România. Presa internațională a ținut să reamintească în depeșele despre adunarea PSD faptul că România este unul dintre cele mai corupte state din Uniunea Europeană şi că șeful partidului care a irganizat mitingul nu a putut ajunge prim-ministru din cauza condamnării din 2016.

Agenţiile de presă internaţionale au ironizat și motivul manifestaţiei lui Dragnea, relatând că este „contra abuzurilor într-un moment în care mai mulţi lideri ai săi sunt vizaţi de dosare de corupţie”.

Mai nimic nu i-a ieșit sâmbătă lui Dragnea. Protestarii nu au știut ce să facă cu lanternele distribuite pentru poza cu lumini de la final și au plecat spre casele lor înainte de a le aprinde, lăsându-i pe mai marii PSD legănându-se singuri pe scenă. Imnul național i-a pus pe fugă pe cetățenii psd-iști veniți din țară, iar gunoaiele lăsate în urma lor au îngrozit până și pe lucrătorii de la salubrizare. Patrioții purtători de alb imaculat au lăsat în urma lor o cocină.

Așa că Dragnea s-a făcut de râsul curcilor în Europa civilizată cu marele lui miting cu care amenință de câteva luni bune. Să scoți tot guvernul să protesteze în fața guvernului nu este doar o absurditate, așa cum titrează presa internațională, ci și o mare prostie și ticăloșie, marca PSD.

Foto- B1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel