Dragnea, minune în Postul Paștelui

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Liviu Dragnea are parte de adevărate minuni în Postul Paștelui. Numai în urmă cu nici două săptămâni, iubita plângea la căpătâiul patului de spital, iar partidul fugea de la spitalele de stat la cele private ca să-l găsească. Toată armata psd-istă a răsuflat ușurată când l-a văzut, tot de brațui Irinucăi, la nunta Olguței Vasilescu.

Pe 18 martie, Liviu Dragnea ar fi trebuit să se prezinte la Înalta Curte de Casație și Justiție, în procesul privind angajările fictive la Protecţia Copilului Teleorman. Nu a avut cum să ajungă deoarece în week-end a fost internat în spital. Va fi sau nu operat marele lider politic. Aceasta a fost întrebarea a zeci de lideri PSD și a multor moderatori TV.

Diagnosticul - dublă hernie de disc.

Pentru câteva zile, la PSD, totul a stat pe loc, totul a încremenit. „O să amânăm şi anunţarea candidaţilor la europarlamentare, amânăm tot săptămâna aceasta”, a spus atunci secretarul general al PSD.

Iată că, după proces, Dragnea a șchiopătat puțin prin fața camerelor de luat vederi, iar apoi a bătut câteva sute de kilometri pe drumurile naționale, în lipsa unei autostrăzi, pentru o petrecere. Prin hârtoape, pe drumuri denivelate. Dar dubla hernie de disc s-a șinut tare.

Minune, nu alta.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel