Dragnea îl jignește grav pe Tăriceanu. Îl CALCĂ în PICIOARE

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea s-a dus la Congresul socialiştilor europeni, care are loc la Madrid, ca să-l ponegrească pe Călin Popescu Tăriceanu, singurul om de dreapta “adevărat” din România, dacă stau să-I citez pe liderii PSD și ALDE.

Dragnea le-a spus socialiștilor europeni că dreapta distruge inclusiv România, prin austeritate, stat paralel și manipulare. Toate acestea fiind specifice dreptei, reprezentată în România, mă repet, de Călin Popescu Tăriceanu.

“Știm că dreapta face orice să ne blocheze”, spune Dragnea. Dar, chiar în aceste condiții vitrege, socialiștii români au răzbit.

“Cei de dreapta ne-au zis ca aşa ceva nu se poate, că nu trebuie să mărim salariile că nu sunt bani. Am arătat că se poate”, le-a spus Dragnea socialiștilor europeni, care însă nu l-au prea ascultat, dacă stai să-i numeri pe cei care aveau căștile pentru traducere.

Nu sunt decât trei variante, fie Dragnea nu le-a spus că este la guvernare împreună cu dreapta “adevărată” din România, fie nu crede că Tăriceanu este adevăratul liberal din politica românescă, fie i-a mințit pe colegii europeni. Sau toate trei la un loc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel