Dragnea: Eu muncesc în folosul comunității de 20 de ani/ Citiți declarația de avere și veți vedea cum

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat întreaga națiune, prin intermediul presei, că el muncește în folosul comunității de 20 de ani. Sigur că nu a precizat despre ce comunitate vorbea. Le-a spus chiar și magistraților același lucru. Cine citește declarația de avere a lui Liviu Dragnea se lămurește imediat cum a muncit domnia sa pentru alții. Nu știm dacă mai este ceva și prin conturile din străinătate, deoarece până acum justiția nu a demonstrat nimic. Rămânem la declarația de avere și aflăm că nu are o casă de 100 de metri, de 200, de 300, de 500, ci de 1527, 59 de metri, construcție la sol, cum este precizat, deci fără curte, care are în jur de 3000 de metri. În declarație mai apare și o vânzare de imobil+teren=630.000, dar nu se știe în ce monedă. Și putem să continuăm o zi întreagă lecturând declarația de avere a șefului social democraților.

Marți însă, după ce procurorii au cerut 7,5 ani de pușcărie, dl Dragnea s-a apărat în fața magistraților Inaltei Curți, potrivit ziare.com, așa:"Eu sper să nu se ajungă la condamnare, muncesc în folosul comunității de peste 20 de ani de zile". Un argument imbatabil, desigur.

Dragnea s-a lăudat și în fața jurnaliștilor cu munca pentru comunitate: "În ce privește munca în folosul comunității, am fost foarte clar: am spus că sper ca să nu se ajungă acolo și că eu oricum fac munca în folosul comunității de 20 de ani".

Și ca o dovadă de respect pentru comunitate, Liviu Dragnea a tras din țigară, după care a aruncat pe jos chiștocul.

Așa muncă în folosul comunității ar vrea oricine - să ajungi dintr-un chioșcar șeful țării, să te lăfăi în luxul pe care ți-l dă funcția, să te plimbi cu limuzine, să-ți faci vacanțe în Brazilia, să pescuiești în oceanele lumii, că nu-ți mai ajung bălțile din țară, să trăiești ca un nabab. Așa da muncă în folosul comunității!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel