Dilema jandarmeriei române – gazare după defilare?

Jandarmeria română are în aceste zile o mare dilemă, dar și o imensă frustrare. Merge o gazare de ziua națională sau nu? Astăzi, jandarmeria a spus în clar că românii care protestează de ziua națională se descalifică.  Să protestezi pe 1 decembrie iar jandarmeria să fie legată de mâini și de picioare, unde s-a mai pomenit? E greu de înghițit o asemenea chestiune. Dar, pe de altă parte, ar da rău o gazare de 1 decembrie. În plus, ar putea să le dea apă la moară jurnaliștilor sorosisti din străinătate care abia așteaptă să titreze că de ziua națională românii n-au mai primit fasole cu cârnați, ci o ciomăgeală soră cu mortea, și o gazare sănătoasă de la jandarmeria română, imediat după defilare. Nu mai bine ar fi să protesteze românii după ziua națională, eventual pe 2 decembrie, ca să arate și jandarmeria ce poate?

„Este o opțiune personală prin care, din punctul nostru de vedere, se descalifică ca oameni, ca cetățeni și ca români”, spun jandarmii într-un comunicat transmis DCNews.

Din acest pasaj rezultă  nervozitatea jandarmeriei care este pusă pentru prima dată după 10 august să-și prezinte efectivele la paradă, dar să nu le și folosească.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy